Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Bezoek de betoverende Kerstshow in Lokeren bij Tuincentrum Interflower

De magische tijd van het jaar nadert snel, en bij Tuincentrum Interflower in Lokeren zijn we er helemaal klaar voor! Onze betoverende Kerstshow gaat van start op 14 oktober en belooft een onvergetelijke ervaring voor u en uw dierbaren te worden. Kom en ontdek de prachtige kerstsfeer die we voor u hebben gecreëerd.

Routebeschrijving

Tuincentrum Interflower ligt op 5-45 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Wat maakt onze Kerstshow speciaal?

Bij Tuincentrum Interflower geloven we dat Kerstmis een tijd is om te koesteren en te vieren. Onze Kerstshow is geen gewoon evenement; het is een ervaring op zich. Hier is waarom u onze Kerstshow niet wilt missen:

  • Exclusieve collecties: Ontdekt u exclusieve kerstcollecties die u nergens anders vindt. Van handgemaakte ornamenten tot luxueuze kerstverlichting, we hebben alles om uw vakantie speciaal te maken.

  • Kerstinspiratie: Laat u inspireren door onze prachtige kerstdisplays en ideeën voor het versieren van uw huis. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het creëren van de perfecte kerstsfeer.

  • Seizoenskoffie: Geniet van heerlijke seizoenskoffie, zoals Halloween koffie, kerstkoffie. Proeft u de smaken van Kerstmis terwijl u de nieuwste trends ontdekt.

 

Viert u de feestdagen met ons

De Kerstshow bij Tuincentrum Interflower begint op 14 oktober en loopt tot 27 december. Plant u een bezoek en maakt u van dit kerstseizoen een magische ervaring voor u en uw gezin.

Speciale evenementen

Mist u onze speciale evenementen tijdens de Kerstshow niet. Van kerstworkshops tot bezoeken van de Kerstman, er is altijd iets leuks te beleven. Houdt u onze website in de gaten voor meer informatie over deze evenementen.

Kom langs en geniet

Of u nu op zoek bent naar de perfecte kerstboom, unieke decoraties of gewoon wilt genieten van de magische kerstsfeer, Tuincentrum Interflower in Lokeren is de plek om te zijn. Breng een bezoek aan onze Kerstshow vanaf 14 oktober en maak van dit kerstseizoen een onvergetelijke ervaring voor u en uw dierbaren.

Routebeschrijving

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?