Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Knaagdieren

Van een heerlijke snack voor de cavia's tot een grote ren voor de konijnen: bij Interflower vindt u alles voor knaagdieren!

Bij ons in het tuincentrum in Lokeren vindt u al uw knaagdierbenodigdheden! Voor de volgende knaagdieren bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Konijn
  • Hamster
  • Rat
  • Fret
  • Cavia

Met het juiste voer, de juiste kooi of hok, wat speelgoed én natuurlijk genoeg liefde verzorgt u uw knaagdier optimaal!

Knaagdierhokken en -kooien bij Interflower in Lokeren

Heeft of wilt u een knaagdier gaan kopen? Dan begint dat bij de keuze voor het juiste hok of een geschikte kooi. Op onze dierenafdeling heeft u een ruime keuze aan grote en kleine konijnenhokken en andere knaagdierkooien. Een hok of kooi moet passen bij de grootte van uw huisdier, koop geen klein konijnenhok voor een groot konijn, dan hebben ze te weinig ruimte en gaan ze zich vervelen. Heeft u vragen over de geschiktheid van een knaagdierenhok of kooi? Dan kunnnen wij u hier uiteraard bij helpen! Naast het hok of de kooi zelf, vindt u bij ons uiteraard ook de nodige bodembedekking, zoals hooi of zaagsel. 

Knaagdierenvoer en knaagdierensnacks kopen

Ze zijn er dol op, knaagstokken, groentes en kleine snoepjes. Zo nu en dan moet u uw konijn, hamster of rat natuurlijk even goed verwennen met wat lekkers naast het standaard knaagdierenvoer. Knaagdieren vinden het leuk om eten te zoeken, verstop daarom iets lekkers ergens in een hoekje of onder een speeltje en laat ze zoeken waar het ligt. 

Speelgoed voor konijnen, hamsters, ratjes en fretten kopen in Lokeren?

Dan bent u van harte welkom bij ons in het tuincentrum. In onze dierenwinkel vindt u een ruim aanbod knaagdieren speelgoed, zoals molens waar ze in kunnen rennen en buizen waar ze doorheen kunnen kruipen. Ook speelhokjes waarin u hun snacks kunt verstoppen hebben wij altijd op voorraad. Knaagdieren zijn slimme wezens en het is belangrijk om ze te vermaken en uit te dagen. Graag tot ziens bij tuincentrum Interflower!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?