Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Bestrating

Open filters Sluit filters

Producten filter

De bestrating vormt de basis van iedere tuin. Een lastige maar belangrijke keuze die erg bepalend is voor de sfeer van uw tuin. Kiest u voor een strakke uitstraling of meer voor natuurlijk? Bij tuincentrum Interflower in Lokeren vindt u een ruim assortiment bestrating voor de tuin. Ook kunnen onze medewerkers u voorzien van een goed advies op basis van uw wensen en eisen.

Tuintegels, split of grind kopen nabij Sint-Niklaas of Gent?

Net een huis gekocht in Sint-Niklaas of Gent en heeft u nog geen keuze kunnen maken voor de bestrating van uw tuin? Kom dan eens naar ons tuincentrum en laat u inspireren en adviseren. Naast tuintegels en natuursteen vindt u bij Interflower ook de juiste tuingereedschappen en toebehoren om uw bestrating vakkundig zelf aan te leggen.

Stenen voor uw tuin laten bezorgen nabij Lokeren?

Heeft u geen grote auto of niet de beschikking over een goede aanhanger om de tuintegels mee te nemen? Geen zorgen, Interflower bezorgt de stenen graag bij u thuis in Sint-Niklaas, Gent, Destelbergen of ergens anders nabij Lokeren. Overleg met een van onze groenadviseurs voor de mogelijkheden!

Bezoek ons tuincentrum voor meer informatie

Voor vragen of meer informatie over ons assortiment en de bezorging van tuintegels, bent u van harte welkom. Kom gerust langs in ons tuincentrum, of neem contact met ons op door te mailen naar info@interflower.be of bellen naar +32 934 806 03.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?