Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Waterornamenten en verlichting

Open filters Sluit filters

Producten filter

Vijverornamenten kopen in Lokeren -nabij Moerbeke en Wachtebeke-, doet u natuurlijk bij Tuincentrum Interflower! U vindt bij ons de mooiste ornamenten voor uw vijver. Wilt u een vijverornament kopen dat u aan kunt sluiten op een vijverpomp, maar weet u niet precies of uw vijverpomp hiervoor geschikt is? Onze vijverspecialisten staan altijd klaar met advies! De vijverpomp moet namelijk wel geschikt en krachtig genoeg zijn voor een mooie waterloop over het ornament.

Assortiment vijverornamenten

Wij hebben waterornamenten van verschillende materialen, waaronder steen, ijzer, koper en kunststof. Elk materiaal heeft zo zijn voordelen. Zo zullen stenen ornamenten niet snel wegwaaien en zijn ze goed bestand tegen weersinvloeden. IJzeren en koperen ornamenten zijn wat lichter, en daarom goedkoper. Kunststof beelden zijn ook zeer weersbestendig, vaak zijn ze niet van echt te onderscheiden!

Tuincentrum Interflower | Waterornamenten

Diverse soorten vijververlichting

Ook voor vijververlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij onder andere:

  • vijverspots
  • drijvende lichtbollen
  • LED-vijverlampen

Er zijn vijverlampen voor onder water maar ook prachtige lampen voor naast de vijver voor een mooie verlichting van de waterpartij. Tot slot hebben wij een ruim aanbod vijververlichting op zonne-energie. Geef uw tuin een stuk meer sfeer door de juiste verlichting voor in en om de vijver te kiezen!

Tuincentrum Interflower | Waterornamenten

Vijverartikelen en meer bij Tuincentrum Interflower

Heeft u al verlichting in de vijver of een prachtig ornament maar zoekt u iets anders voor uw vijver? Bekijk dan hier het overige aanbod vijverartikelen. Voor het volledige aanbod, of voor meer adviezen en informatie bent u van harte welkom in ons tuincentrum, U kunt tevens contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@interflower.be of te bellen naar +32 934 806 03.

Openingsuren Tuincentrum Interflower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?