Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kweken & moestuin

Zelf groenten, fruit en kruiden kweken met uw eigen moestuin in of nabij Lokeren? Kom langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren en u vindt alles wat u nodig heeft voor uw eigen moestuin. In ons tuincentrum van wel 10.000m2 hebben wij een uitgebreid assortiment voor een heerlijke moestuin en het nodige onderhoud daarvan. Stelt u zich eens voor: eigen gekweekte kruiden voor door de pasta of heerlijke, zoete aardbeien uit eigen tuin. Dat wilt toch iedereen?

Jaarkalender Moestuin

Een eigen moestuin

Wilt u verse, onbespoten groenten, fruit en kruiden? Start uw eigen moestuin! Zelf groente, fruit en kruiden kweken is erg populair. Een eigen moestuin heeft veel voordelen. U geniet niet alleen van lekkere en gezonde groenten, fruit en kruiden, het is ook nog eens een leuke hobby om uw tuin op en top te onderhouden. De diverse benodigdheden, van zaden tot aan onderhoudsartikelen vindt u in ons tuincentrum in Lokeren! 

Een moestuin aanleggen en deze onderhouden

Of u nu beginnend bent met het aanleggen van een moestuin of enkele groenteplantjes, of juist al zeer ervaren bent op dit gebied; u kunt in ons tuincentrum terecht voor advies en informatie én alle benodigdheden. Het gebruik van de juiste kweekbakken en gereedschappen helpt u bij het goed en gezond onderhouden van de moestuin. Heeft u vragen over het juiste onderhoud? Daar helpen wij u graag bij, dus vraag ons gerust om advies!

Tuincentrum Interflower | Kweken & Moestuin

Het moestuinassortiment

In ons tuincentrum bieden wij een breed assortiment met zeer uiteenlopende producten om uw eigen moestuin aan te leggen en ook te onderhouden. Het hele jaar door! In ons assortiment vindt u onder andere:

Met de producten van Tuincentrum Interflower teelt u succesvol uw eigen groenten, fruit en kruiden. In ons assortiment hebben wij moestuin producten van merken zoals Somers en Vilmorin

  Moestuin producten van Somers

Moestuin en biodiversiteit

Met een eigen moestuin kunt u ook zeker een steentje bijdragen aan de biodiversiteit. Kleine diertjes, zoals bijen en insecten zijn onmisbaar in uw moestuin. Daarom is het goed om ook hier aandacht aan te besteden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eetbare planten rondom de moestuin te planten. De Phacelia is een plant waar hommels en bijen gek op zijn! Daarnaast is deze plant ook een bodemverbeteraar en zijn de bladeren extra voeding voor andere planten. Daarnaast is het ook mogelijk om in de buurt van de moestuin een vijver of een wadi aan te leggen. Water trekt immers dieren aan dat zorgt weer voor balans in de tuin. Kortom, een moestuin en duurzaamheid gaan heel goed samen!

Tuincentrum Interflower | Kweken & Moestuin

Bezoek Tuincentrum Interflower in Lokeren

Bezoek Tuincentrum Interflower en krijg advies en tips voor uw moestuin! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw moestuin producten. U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zondag in ons tuincentrum in Lokeren; bekijk onze openingstijden. Graag tot ziens! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door contact met ons op te nemen via info@interflower.be of door te bellen naar +32 934 806 03.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?