Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Hondenvoerbakken

Krijgt u binnenkort een nieuwe hond? Of is de voederbak van uw hond aan vervanging toe? Bij Tuincentrum Interflower vindt u een ruim assortiment aan hondenvoerbakken. Kom gerust langs in Lokeren om ons aanbod te bekijken. 

Hondenvoerbakken set

Uw hond heeft een voerbak nodig, maar natuurlijk ook een drinkbak. Deze twee kunnen gemakkelijk gecombineerd worden door een hondenvoerbak set te kopen. Ook is deze te gebruiken als u meerdere honden heeft, zodat iedere hond zijn eigen bak heeft. Door voor een set te kiezen, krijgt uw interieur meer rust. Er staan zo geen verschillende voederbakken op de grond en de voederbakken die er staan, passen prachtig bij elkaar. Verwen uw hond met een hondenvoerbak set bij Tuincentrum Interflower!

Hondenvoerbak-kopen-lokeren

Populaire hondenvoerbakken

Naast de verschillende sets in ons assortiment, bieden wij nog meer hondenvoerbakken aan. Zo kunt u denken aan de standaard hondenvoerbak, maar ook andere uitvoeringen. Ons assortiment verandert met de trends mee! De trends op het gebied van hondenvoerbakken zijn op het moment:

  • Hondenvoerbak hout. Deze hondenvoerbak ziet er natuurlijk uit en past bij ieder interieur. 
  • Hondenvoerbak steen. Ook deze hondenvoerbak is gemaakt uit natuurlijke materialen, wat ervoor zorgt dat de bak overal past. 
  • Hondenvoerbak goud en zwart. De populaire kleuren van dit seizoen om een hondenvoerbak te kopen zijn zwart en goud. 

Heeft u al een keuze kunnen maken? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Lokeren en bekijk ons huidige aanbod hondenvoerbakken. 

Meer informatie over hondenvoerbakken en tips

Wilt u meer informatie over het gebruik van hondenvoerbakken of een kijkje in ons huidige assortiment nemen? Kom dan langs! Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ons tuincentrum is gelegen in Lokeren, nabij Zele en Wachtebeke. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Voor andere artikelen om uw hond optimaal te kunnen verzorgen en wellicht een keer te kunnen verwennen, kunt u rondkijken op onze hondenafdeling. Ook voor al uw andere huisdieren kunt u bij Tuincentrum Interflower terecht!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?