Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Foam- en zijdebloemen

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 9 van 9 producten

Naast onze snijbloemen en tuin- en kamerplanten hebben wij een uitgebreide afdeling met foambloemen, zijdebloemen en -planten. Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heeft u er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. Zet een mooi boeket van zijdebloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. Natuurlijk ruiken ze niet zo lekker als echte bloemen, maar ze gaan lang mee, en u kunt er eindeloos mee variëren! Daarnaast kunt u ze gemakkelijk een nieuwe plek geven en daarmee eindeloos variëren in uw interieur. 

Populaire foam- en zijdebloemen in ons assortiment

U vindt bij ons vele diverse soorten zijde bloemen en planten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende varianten:

  • Orchidee
  • Hortensia
  • Agapanthus
  • Calla

Deze verschillende soorten combineert u naar uw wens en stijl met onze stijlvolle woondecoratie en accessoires op onze binnenafdeling.

Kunstbloemen - Interflower

Voordelen van zijdebloemen en -planten

Wanneer u een liefhebber bent van bloemen en planten, dan kiest u wellicht automatisch graag voor echte soorten. Maar ook zijdebloemen en -planten hebben verschillende voordelen, zoals: 

  • Doordat deze bloemen en planten geen water nodig hebben, kunt u ze op plekken neerzetten of ophangen die minder goed te bereiken zijn. Op deze manier stijlt u uw huis zoals u wilt, zonder daarbij concessies te hoeven doen! 
  • De zijdebloemen en zijdeplanten gaan lang mee, waardoor u ze ook in uw huis op verschillende plekken neerzet of ophangt. Dankzij de lange levensduur wisselt u gemakkelijk af en haalt u er op deze manier meer plezier uit. Daarnaast combineert u zijdebloemen en -planten gemakkkelijk met verschillende woonaccessoires waardoor u veel variatie aanbrengt in uw interieur, bijvoorbeeld door combinaties te maken met kaarsen en schilderijen. 
  • Wanneer u vaak van huis bent of geen groene vingers heeft, geniet u toch van een groene omgeving dankzij zijdebloemen en -planten. 

Kunstbloemen gaan lang mee

Wilt thuis komen van vakantie met nog net zulke mooie bloemen en planten als toen u weg ging? Of wilt u een grote ruimte aankleden met planten, zonder daar tijd aan te besteden qua verzorging en onderhoud? Voor grote ruimtes zoals een kantoor of een ruimte met een hoog plafond waar u in de hoogte wilt decoreren, is het een ideale uitkomst om te kiezen voor kunst bloemen en planten. Tegenwoordig is de kwaliteit zeer goed en is de uitstraling van de zijdebloemen en -planten niet meer van echt te onderscheiden.

Bezoek Interflower voor kunstbloemen en -planten

In ons tuincentrum vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. Kom langs en doe inspiratie op en u zult verbaasd zijn over hoe echt foam- en zijdebloemen en -planten er uit kunnen zien. Ze zijn vaak niet van echt te onderscheiden en daarnaast zijn ze gemaakt van duurzame materialen waardoor ze lang mee gaan! U kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren, ziet u het verschil? In onze bloemenwinkel stellen wij uiteraard ook boeketten samen op maat, als u graag combinaties maakt van echte bloemen en kunst bloemen. Graag tot ziens bij Tuincentrum Interflower in Lokeren!