Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Foam- en zijdebloemen

Naast onze snijbloemen en tuin- en kamerplanten hebben wij het jaar rond een uitgebreide afdeling met foambloemen, zijdebloemen en -planten. Creëer zelf een mooie bos bloemen die wekenlang blijft staan. Steek verschillende kunstbloemen bij elkaar in een vaas voor een speels effect. Houdt u meer van een luxe uitstraling of vindt u een kleurrijk boeket juist mooi? Ontdek ons uitgebreid assortiment en koop kunstbloemen bij Interflower.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Kunstbloemen

Bent u het zat om elke week verse bloemen te halen? Wilt u een langere tijd genieten van een prachtig tafelstuk? Bij Interflower hebben wij een uitgebreide woon- en sfeerafdeling waar u onder andere diverse kunstbloemen koopt. Kunstbloemen zijn takken van kunststof met stoffen bladeren die niet verwelken. Interflower biedt het jaar rond zeer realistische kunstbloemen, en tijdens de kerst- en eindejaarsperiode zeer opvallende kunstbloemen in goud en zilver en trendy glittertakken in kleuren als groen, champagne en mosterdgeel. Kunstbloemen staan perfect in een grote vaas in de woonkamer. Combineer verschillende kunstbloemen bij elkaar voor een fantastisch samengesteld boeket.

Tuincentrum Interflower | Kunstbloemen

Kunstbloemen van diverse kwaliteitsmerken

Bij Interflower verkopen wij prachtige kunstbloemen van kwaliteitsmerken zoals Pure, Tina Collection en Everlands. Al onze kunstbloemen zijn perfect voor elke feestelijke gelegenheid. Of het nu een sprookjesachtig verjaardagsfeestje, een romantische Valentijn of een witte Kerstmis is, de kunsttakken van al deze merken komen altijd van pas. Onze kunsttakken zijn niet alleen mooi in een vaas, maar dienen ook als decoratie in een kerststuk, kerstboom of zelfs in de lampen! Het hele jaar door bieden wij verschillende modellen aan kunsttakken aan. Zo hebben we kunsttakken met bladvormige bladeren en met ronde blaadjes, kunsttakken met glittercoating en zoveel meer.

Tuincentrum Interflower | Kunstbloemen

Populaire foam- en zijdebloemen in ons assortiment

U vindt bij ons vele diverse soorten zijdebloemen en -planten, waaronder:

  • Orchidee
  • Hortensia
  • Agapanthus
  • Calla

Deze verschillende soorten combineert u naar uw wens en stijl met onze stijlvolle woondecoratie en accessoires op onze decoratieafdeling.

Tuincentrum Interflower | Kunstbloemen

Voordelen van zijdebloemen en -planten

Wanneer u een liefhebber bent van bloemen en planten, dan kiest u wellicht automatisch graag voor echte soorten. Maar ook zijdebloemen en -planten hebben verschillende voordelen: 

  • Doordat deze bloemen en planten geen water nodig hebben, kunt u ze op plekken neerzetten of ophangen die minder goed te bereiken zijn. Op deze manier stijlt u uw huis zoals u wilt, zonder daarbij concessies te hoeven doen! 
  • De zijdebloemen en zijdeplanten gaan lang mee, waardoor u ze ook in uw huis op verschillende plekken neerzet of ophangt. Dankzij de lange levensduur wisselt u gemakkelijk af en haalt u er op deze manier meer plezier uit. Daarnaast combineert u zijdebloemen en -planten gemakkelijk met verschillende woonaccessoires waardoor u veel variatie aanbrengt in uw interieur, bijvoorbeeld door combinaties te maken met kaarsen en schilderijen. 
  • Wanneer u vaak van huis bent of geen groene vingers heeft, geniet u toch van een groene omgeving dankzij zijdebloemen en -planten. 

Tuincentrum Interflower | Kunstbloemen

Kunstbloemen gaan lang mee

Wilt u thuis komen van vakantie met nog net zulke mooie bloemen en planten als toen u wegging? Of wilt u een grote ruimte aankleden met planten, zonder daar tijd aan te besteden qua verzorging en onderhoud? Voor grote ruimtes zoals een kantoor of een ruimte met een hoog plafond waar u in de hoogte wilt decoreren, is het een ideale uitkomst om te kiezen voor kunstbloemen en -planten. Tegenwoordig is de kwaliteit zeer goed en is de uitstraling van de zijdebloemen en -planten niet meer van echt te onderscheiden.

Bezoek Interflower voor kunstbloemen en -planten

In ons tuincentrum vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. Kom langs en doe inspiratie op. U zult verbaasd zijn over hoe echt foam- en zijdebloemen en -planten er uit kunnen zien! Ze zijn vaak niet van echt te onderscheiden en daarnaast zijn ze gemaakt van duurzame materialen waardoor ze lang mee gaan. U kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren, ziet u het verschil? In onze bloemenwinkel stellen wij uiteraard ook boeketten samen op maat, als u graag combinaties maakt van echte bloemen en kunstbloemen. Graag tot ziens bij Tuincentrum Interflower in Lokeren! 

Bekijk onze openingsuren

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?