Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Transporters voor katten

Transporters voor katten heeft u nodig om uw kat(ten) te kunnen vervoeren. Iedere kat heeft zo zijn vaccinaties nodig en zal hiervoor naar de dierenarts moeten gaan. Koop uw dierendrager nu bij de complete dierenwinkel van Tuincentrum Interflower!

Transporter voor katten: het nut

Krijgt u binnenkort uw eerste kat en heeft u nog geen transporter voor katten in huis? Dan kunt u deze maar beter aanschaffen. Als u de kat gaat ophalen, is het namelijk het handigst om de kitten of kat te vervoeren in een dierendrager. Dit zorgt ervoor dat de kat een rustig plekje heeft waar hij/zij zich kan afzonderen van de omgeving. Ook voorkomt u met een dierendrager dat de kat door de auto gaat lopen! U kunt een deken in de transporter neerleggen voor wat meer comfort voor uw kat. Niet alleen heeft u de transporter nodig bij de aankoop van uw kat, maar ook als u deze naar andere afspraken wilt vervoeren. Of u nu lopend of met de auto naar de dierenarts gaat; met een transporter voor katten wordt het vervoeren van uw kat een stuk makkelijker. 

Soorten transportboxen voor katten

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten transporters voor katten te koop. In ons assortiment vindt u de standaard transporters, maar ook andere modellen:

  • Opvouwbare transportboxen
  • Transportboxen in verschillende maten
  • Transportboxen van kunststof

Ons assortiment transportboxen verandert regelmatig. Om er zeker van te zijn dat wij de dierendrager in ons assortiment hebben die u zoekt, kunt u het best van tevoren contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag welke transportboxen er in ons assortiment te vinden zijn. 

Transportbox-Interflower

Meer informatie over transporters voor katten

Wilt u meer informatie over de transportboxen die te koop zijn bij Tuincentrum Interflower? Kom dan langs of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de beste transportboxen voor uw kat. Onze medewerkers geven u graag tips over het gebruik van de dierendragers. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Interflower in Lokeren!

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?