Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Grind en split

Open filters Sluit filters

Producten filter

Nieuwe bestrating aanleggen voor uw tuin in Gent, Moerbeke, Waasmunster of ergens anders in de buurt van Lokeren en split, grind of zand nodig voor uw tuin? Kom dan naar tuincentrum Interflower in Lokeren. Wij hebben een ruim aanbod tuingrind, split, zand en grond waarmee u perfect een straatje kunt aanleggen, de tuin kunt betegelen, of de oprijlaan aanleggen. Weet u wat het verschil is tussen grind en split en wat u beter kunt gebruiken bij de bestrating van uw tuin?

Het verschil tussen grind en split

Grind en split zijn niet hetzelfde, al worden de woorden regelmatig doorelkaar gebruikt. Grind is een ronde steen, door natuur of mens afgerond en split is een scherpe/gebroken steen. Beiden kunnen in de tuin worden gebruikt voor verschillende doeleinden.

Het gebruik van grind en split

Grind of split wordt vaak gekozen omdat mensen het mooie vinden, het goedkoper is dan stenen en u kunt het zelf eenvoudig aanbrengen. Ook wordt het weleens gebruikt voor de vijver, maar dan moet u wel weten wat u doet. Ook moet er rekening worden gehouden met de beplanting in uw tuin, zuur minnende planten zijn namelijk niet zo'n fan van het kalk dat via het grind of split de bodem intrekt.

Opvulzand, speelzand of gewoon zand kopen bij Interflower in Lokeren

Woont u in Waasmunster, Moerbeke of Gent en zoekt u een tuincentrum waar u opvulzand, speelzand of gewoon zand voor uw tuin kunt kopen en die het ook nog bij u thuis kan komen bezorgen? Kom dan eens langs bij ons tuincentrum in Lokeren! Wij kunnen u adviseren over het juiste zand, kunnen direct leveren en komen het bij u thuis afleveren als u het zelf niet wilt of kunt vervoeren. 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?