Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Kussens

Open filters Sluit filters

Producten filter

Op zoek naar de leukste tuinaccessoires voor bij uw tuinmeubelen in Gent, Lokeren of Moerbeke? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons tuincentrum in Lokeren.

Kwalitatieve tuinkussensKussens voor tuinmeubelen koopt u bij Interflower

Wij hebben een mooi aanbod kwalitatief hoogwaardige tuinkussen voor onder andere tuinbanken, loungesets en ligstoelen. Afhankelijk van de kwaliteit van de tuinkussen die bij uw tuinmeubels zaten zullen na verloop van tijd de kussen vervangen dienen te worden. Ook als u zelf mooie tuinmeubels heeft gemaakt van bijvoorbeeld steigerhout dan zijn een paar goeden kussen voor deze tuinmeubelen geen overbodige luxe.

Diverse soorten tuinkussens

Bij Interflower in Lokeren vindt u tuinkussen van verschillende materialen en kwaliteitsklassen. Er zijn tuinkussens van polyester, acryl en katoen. Tuinkussens van polyester of acryl kunt u in sommige gevallen ook met regen buiten laten liggen zonder een volgende keer een nat pak te halen als u erop gaat zitten.Tuinkussens van katoen bieden deze luxe niet. Vergeet de kussen van uw tuinmeubelen ook niet te onderhouden, een beschermende laag zorgt ervoor dat ze minder snel vies en nat worden. Een beschermspray voor uw tuinkussens zorgt er bijvoorbeeld voor dat vloeistoffen niet direct de kussen intrekken. 

Andere tuinaccessoires

Kom ook voor alle andere tuinaccessoires voor bij uw tuinmeubels naar Interflower. Denk bijvoorbeeld aan hockers, hangmatten, prachtige bloempotten of leuke kaarsen! Vergeet uw tuinmeubelen niet op te bergen, of te bedekken met een tuinmeubelhoes of een parasolhoes om zo lang mogelijk van uw tuinmeubels te kunnen genieten.

Bezoek Tuincentrum Interflower

Wilt u meer weten over onze tuinkussens en het onderhoud daarvan? Kom dan naar ons tuincentrum, wij helpen u graag verder! Voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar +32 934 806 03.