Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Alles voor uw huisdier

De zachtste mandjes, de lekkerste snacks en het allerleukste speelgoed: bij Interflower vindt u alles voor uw huisdier! Of het nu fladdert, blaft of piept, ze verdienen allemaal genoeg liefde en aandacht.

Dierbenodigdheden kopen nabij Waasmunster of Langevelde? Kom naar tuincentrum Interflower in Lokeren! Wij hebben een groot assortiment aan dierenartikelen standaard in voorraad. U kunt kiezen uit bekende top merken of profiteren van het voordeel van goedkopere merken dierenartikelen.

Dierenvoeding en andere dierenartikelen kopen in Lokeren

Goede dierenvoeding kopen voor uw hond of kat is niet altijd makkelijk. Buiten dat ze vaak erg kieskeurig kunnen zijn is ook niet alle voeding geschikt voor alle rassen en leeftijden. In ons assortiment hebben wij dan ook honden- en kattenvoeding voor verschillende rassen, maar ook voor verschillende leeftijden, de bekende junior en senior dierenvoeding. Naast honden- en kattenvoer kunt u bij ons ook terecht voor:

Dieren - Interflower

Dierenmanden, -kussens en -kooien kopen nabij Waasmunster en Langevelde

Een hond of kat ligt het liefst bij u op de bank, maar dat is niet altijd wat u wenst. Huisdieren bieden gezelligheid maar moeten wel een eigen plekje hebben om zich terug te trekken. Daarom hebben wij een ruim assortiment hondenmanden, kattenmanden en kussens en bedden voor uw huisdier standaard in het assortiment. Voor vogels en knaagdieren hebben wij kooien en hokken die geschikt zijn voor zowel kleine vogels en knaagdieren als voor grote vogels en knaagdieren. Ook de huisvesting voor uw vissen is bij ons zo geregeld, wij hebben aquariums in overvloed. 

Dieren

De dierenbenodigdheden van topmerken bij Interflower

In onze dierenwinkel treft u producten van bekende merken zoals Lief!, Purina, Gourmet, Felix, Beneful en DentaLife en nog veel meer. U wilt toch ook het beste voor uw huisdier?

     

Bezoek de dierenafdeling in ons tuincentrum in Lokeren

Naast dierenvoeding en huisvesting voor dieren hebben wij nog veel meer dierenbenodigdheden standaard op voorraad. Kom langs bij ons in het tuincentrum, onze medewerkers voorzien u graag van advies en helpen u bij het uitzoeken van de juiste artikelen.