Dierenwinkel Lokeren

Ontdek onze complete dierenwinkel in Lokeren. Bezoek tuincentrum Interflower en vind alles wat u zoekt!Interflower is dé dierenwinkel in Lokeren en omgeving als u dierenbenodigdheden of accessoires nodig heeft voor uw huisdier.  In onze dierenwinkel in Lokeren bieden we benodigdheden voor zowel honden als katten, maar ook alles voor knaagdieren, vogels en vissen. Van speeltjes voor uw kat en hond tot de mooiste vissenkommen en vogelkooien.

Ontdek onze dierenwinkel in Lokeren

We verkopen in onze dierenwinkel in Lokeren geen honden, maar verder bieden we alles wat u maar nodig heeft voor uw hond. Van hondenmanden, benches, voeding, riemen tot de lekkerste kluiven. Ook uw kat wordt goed verwend met leuke eetbakjes, krabpalen en speeltjes. De voeding wordt daarbij ook niet vergeten en bieden we diverse vitamine preparaten aan.

Dierenwinkel Lokeren - Honden
Dierenwinkel Lokeren - Katten
Dierenwinkel Lokeren - Knaagdieren
Dierenwinkel Lokeren - Vissen
Dierenwinkel Lokeren - Vogels

Bezoek onze dierenwinkel in Lokeren

Voor een volledig overzicht van de producten die we aanbieden voor uw huisdier in onze dierenwinkel, heten we u van harte welkom in ons tuincentrum in Lokeren. Door het complete assortiment doet onze dierenwinkel in Lokeren niet onder voor een dierenspecialist. Voor actuele openingsuren kunt u het overzicht aan de rechterkant van de website raadplegen.

Lees meer over onze dierenwinkel in Lokeren.