Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Dierenwinkel Lokeren

Interflower is dé dierenwinkel in Lokeren en omgeving als u dierenbenodigdheden of accessoires nodig heeft voor uw huisdier. Bij ons vindt u benodigdheden voor zowel honden als katten, maar ook alles voor knaagdieren, vogels en vissen. Van speeltjes voor uw kat en hond tot de mooiste vissenkommen en vogelkooien.

Ontdek onze dierenwinkel in Lokeren

We verkopen in onze dierenwinkel in Lokeren geen honden en katten, maar verder bieden we alles wat u maar nodig heeft voor uw viervoeter. Van hondenmanden, benches, voeding, riemen tot de lekkerste kluiven. Ook uw kat wordt goed verwend met leuke eetbakjes, krabpalen en speeltjes. De voeding wordt daarbij ook niet vergeten: van senior chihuahua tot piepjonge labrador, er is voor elk hondenras wel iets te knabbelen. Ook als je huisdier last heeft van blaasgruis of iets te gulzig zijn bakje leeg eet, hebben we geschikt dierenvoer. Voor een optimaal immuunsysteem bieden we bovendien diverse vitaminepreparaten aan.

Kooien, manden en hekken

Houdt u uw konijn of cavia binnen, of liever buiten? Zowel voor buiten als binnen hebben wij handige konijnenhokken en caviakooien. Ook voor de mini-knaagdieren kunt u comfortabele hokken vinden. Als u eens een ritje naar de dierenarts moet maken, kunt u reismanden en vervoersboxen vinden, zodat uw hamster of muis onderweg niet ontsnapt. Vergeet ze dan geen snack mee te geven, als verwennerij!

Bezoek onze dierenwinkel in Lokeren

Voor een volledig overzicht van de producten die we aanbieden voor uw huisdier in onze dierenwinkel, heten we u van harte welkom in ons tuincentrum in Lokeren. Door het complete assortiment doet onze dierenwinkel in Lokeren niet onder voor een dierenspecialist. Ook is onze dierenwinkel open op zondag! Voor onze actuele openingsuren kunt u het overzicht aan de rechterkant van de website raadplegen. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen als het om dierenbenodigdheden aankomt.

Lees meer over onze dierenwinkel in Lokeren.