Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Handschoenen

Werkhandschoenen zijn vaak geen overbodige luxe als u in de tuin gaat werken. In ons assortiment werkkleding vindt u daarom alle soorten handschoenen om lekker en veilig in de tuin te kunnen werken.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Handschoenen komen vaak goed van pas tijdens het tuinieren, niet alleen houdt u zo schone handen en nagels maar ook beschermen ze uw handen. Iemand die weleens de rozen- of bramenstruik heeft gesnoeid zonder, weet waar we het over hebben. Ook bij het vegen, schoffelen of harken van grote oppervlaktes voorkomt u zo een paar pijnlijke blaren op de handen. In ons tuincentrum in Lokeren hebben wij verschillende soorten werkhandschoenen, voor iedere tuinklus een bijpassend paar!

Handschoenen van Talen Tools

Of u nu een grote tuin moet onderhouden of alleen wat planten op het balkon heeft staan, Talen Tools heeft voor elke tuinier geschikte handschoenen. De handschoenen zijn in allerlei materialen beschikbaar:

  • PVC
  • Katoen
  • Leer
  • Nylon
  • Acryl
  • Polyester

Elk materiaal heeft zijn eigen toepassing voor in de tuin. Zo zijn leren handschoenen en handschoenen van PVC vooral handig om in de kou te werken en zijn katoenen handschoenen en handschoenen van polyester geschikt voor algemeen werk in de tuin. Handschoenen van nylon hebben een goede pasvorm en een goede grip door de latex-coating. Verder vindt u ook handschoenen speciaal voor het snoeien van rozen, en handschoenen met knokkelbescherming. De werkhandschoenen zijn beschikbaar in verschillende maten, er zijn ook handschoenen voor kinderen!

Welke maat handschoen?

De maat van handschoenen wordt uitgedrukt in letters (S, M, L) of in cijfers (7 t/m 12). Het is belangrijk om een goed passende handschoen te vinden, dit maakt het werken in de tuin een stuk comfortabeler. Meet de breedte van je handpalm om de maat van de handschoen te bepalen. Maat S komt ongeveer overeen met 7 cm en 9 cm met maat L. Neem liever een handschoen die wat ruimer zit dan een te krappe handschoen.

Prijs van de werkhandschoenen

U kunt natuurlijk kosten besparen door goedkope werkhandschoenen te nemen, maar bij zware tuinklussen moet de handschoen wel genoeg bescherming kunnen bieden. Let er daarom op of de handschoenen voldoen aan de juiste normen. Bovendien gaan werkhandschoenen van hoge kwaliteit ook langer mee! Meer advies nodig over werkhandschoenen? Bij Interflower in Lokeren staan we u graag te woord. Bekijk ook eens ons assortiment handgereedschap.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?