Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Voorjaarsbloeiers

Voorjaarsbloeiers zijn wellicht niet zo bekend en populair als zomerbloeiers, maar toch mogen de lentebloeiers niet ontbreken in uw tuin of op uw balkon. Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten die allemaal hun eigen unieke eigenschappen hebben. U kunt bij Interflower terecht voor al uw voorjaarsbloeiers om de tuin op te vrolijken na de donkere winterse periode. U zult wellicht denken aan voorjaarsbollen, maar er zijn zoveel meer voorjaarsbloeiers dan alleen bollen. In het brede en unieke assortiment voorjaarsbloeiers van Tuincentrum Interflower vindt u alles wat u nodig heeft om het voorjaar fleurig in te gaan.

Verken onze uitgebreide selectie van lentebloeiers, van levendige bloemen tot weelderige planten en alles daartussenin. Of u nu op zoek bent naar kleurrijke tulpen, geurige hyacinten of prachtige krokussen, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw tuin tot leven te brengen dit voorjaar.

Plan uw route

Open filters Sluit filters

Producten filter

Wat zijn voorjaarsbloeiers?

De naam zegt het eigenlijk al, voorjaarsbloeiers zijn bomen, heester, vaste planten of bollen die bloeien in het voorjaar. De voorjaarsbloeiers zorgen voor kleur en levendigheid in het voorjaar! Leuk om te zien is dat in het voorjaar vooral de gele en oranje kleurtinten overheersen. Voor al uw voorjaarsbloeiers komt u natuurlijk naar Interflower. Er zijn verschillende soorten lentebloeiers die ook geschikt zijn voor op het terras of op het balkon. Bekijk altijd goed de plantinformatie in de winkel om te bekijken of deze geschikt zijn voor in pot. Onze medewerkers helpen u hier graag bij en geven u ook graag advies over de verschillende voorjaarsbloeiers. Weet u niet goed welke voorjaarsbloeiers perfect in uw tuin of op uw balkon passen? Vraag het aan onze medewerkers!

Tuincentrum Interflower | Voorjaarsbloeiers

Populaire voorjaarsbloeiers

Aangezien er zoveel verschillende voorjaarsbloeiers zijn, hebben wij voor u de populairste lentebloeiers op een rij gezet. Zo hopen wij dat u gemakkelijker een keuze kunt maken. De populairste voorjaarsbloeiers die u kunt vinden bij Interflower zijn:

  • Magnolia of beverboom. Deze grote tulpachtige bloemen komen al vroeg in het voorjaar tevoorschijn en zijn te bewonderen in het wit, roze, paarsrood of zelfs geel. Deze heester is gemakkelijk in onderhoud en kan ook nog eens uitgroeien tot een boom!
  • Scheefbloem. De scheefbloem is een bodembedekkende plant met een erg lange bloeitijd. U kunt lang van deze plant genieten en deze voorjaarsbloeier is ook geschikt voor in borders.
  • Kerstroos. De kerstroos is een prachtige vaste plant die rond de 30 centimeter hoog is. De kerstroos bloeit van januari tot april en is dus zeker niet alleen tijdens de kerstperiode een ster in uw tijd.

Ook de bekendste voorjaarsbloeiers mogen natuurlijk niet in uw border of perk ontbreken. Kom langs voor prachtige narcissen, blauwe druifjes, hyacinten en sneeuwklokjes! 

Kom voor ons actuele aanbod naar ons tuincentrum of neem contact met ons op! Sommige planten zijn seizoensgebonden en worden alleen tijdens bepaalde periodes verkocht. In combinatie met tuinplanten die zomers of juist in het najaar bloeien, zorgt u ervoor dat uw tuin er gedurende het hele jaar mooi bij staat.

Tuincentrum Interflower | Voorjaarsbloeiers

Kom langs bij Tuincentrum Interflower

Bent u op zoek naar voorjaarsbloeiers in de buurt van Mosseveld, Hijfte of Wachtebeke? Kom dan naar Tuincentrum Interflower! Ook als u advies nodig heeft, bent u natuurlijk van harte welkom! Voor vragen over ons assortiment voorjaarsbloeiers kunt u een mail sturen naar info@interflower.be of bellen naar +32 934 806 03.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?