Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Kattenvoer

Van volwaardig kattenvoer tot heerlijke kattensnoepjes: bij Interflower vind je voor katten van elke ras en elke leeftijd het juiste voer!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Elke kat heeft zo zijn eigen voorkeur als het om kattenvoer gaat, maar ook de leeftijd is belangrijk om rekening mee te houden. Of uw kitten pas een paar weken oud is, of al senior genoemd mag worden, bij Interflower kunt u kiezen uit verschillende smaken waar uw viervoeter van zal smullen.

Droogvoer of natvoer?

In ons tuincentrum vindt u voor katten zowel droogvoer als natvoer. Beide soorten voer kunnen dienen als volledige basisvoer, maar ze kunnen elkaar ook goed aanvullen. Het voordeel van droogvoer is dat het langer goed blijft en het wat langer in de kattenvoerbak kan blijven liggen, wel is het belangrijk dat uw kat genoeg drinkt als hij of zij alleen droogvoer krijgt. Daarom kan het goed zijn om de voeding aan te vullen met natvoer, zodat ze voldoende vocht binnenkrijgen. Bovendien genieten ze hier vaak extra van! Kattenbrokken kunnen altijd beschikbaar zijn zodat uw huisdier zijn kaken goed kan gebruiken.

Kattenvoer voor elke leeftijd

Kattenvoer is speciaal afgestemd op de leeftijd van katten. Voor kittens is het bijvoorbeeld makkelijker om op wat kleinere brokjes te kauwen, en voer voor seniorkatten is wat zachter. Ook de samenstelling van het voer verschilt: kittens zijn volop in de groei en hebben meer energie nodig dan volwassen katten. Droogvoer voor senioren heeft de juiste voedingswaarde, afgestemd op onder andere het risico op overgewicht.

Binnen- of buitenkatten

Vaak verschilt het leven van binnenkatten en buitenkatten aanzienlijk. Buitenkatten hebben genoeg ruimte om veel te bewegen, vangen soms muizen of leggen ze bij de deur neer als cadeautje. Binnenkatten kunnen deze knaagdieren gelukkig niet te pakken krijgen, ze bewegen daardoor vaak minder dan buitenkatten. Ook hier zijn de kattenbrokken op afgestemd, zo zijn er voor binnenkatten kattenbrokken met minder calorieën zodat zijn energie en voedingsinname op gelijk niveau blijft.

Speciaal kattenvoer kopen

Soms gebeurt het dat katten ziek worden, of een allergie hebben voor bepaalde voedingsstoffen. Hiervoor is speciaal kattenvoer beschikbaar, bijvoorbeeld:

  • Tegen blaasgruis;
  • Om overgewicht te voorkomen;
  • Bij een nierdieet;
  • Bij allergieën voor bepaalde voedingsstoffen;
  • Voor gesteriliseerde katten.

In ons assortiment hebben wij speciaal kattenvoer van de merken Purina One en Purina ProPlan. Door de juiste voeding te kiezen helpt dit onder andere allergieën te verlichten en urineproblemen te voorkomen.

Andere merken kattenvoer

Bij Interflower verkopen wij ook andere merken kattenvoer, waaronder Friskies, Felix en Gourmet. De samenstelling van het voer van deze merken verschilt van rund en kip tot vis en gevogelte, in gelei of als paté. Koop het kattenvoer in handige zakjes of in blik. Verwen uw miauwende viervoeter ook eens met kattensnacks, in de vorm van knapperige snoepjes of zachte sticks. Kattensnoepjes zijn er ook met speciale gebitsverzorging. Geef de snoepjes uiteraard met mate.

       

Krabpalen en kattenmanden bij Interflower

Naast kattenvoer vindt u bij Interflower natuurlijk ook stevige krabpalen en heerlijke kattenmanden van het merk Lief! Bekijk ons assortiment kattenmanden & -kussens of kom langs bij ons tuincentrum om inspiratie op te doen!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?