Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Cactussen en vetplanten

Kleine en grote cactussen en vetplanten kopen in Lokeren? Kom langs bij tuincentrum Interflower en laat u verrassen door het ruime aanbod (kleine) cactussen en vetplanten.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Kleine cactussen en vetplanten zijn momenteel erg populair

Steeds vaker ziet u ze in bladen verschijnen; creaties met kleine cactussen en vetplanten in diverse vormen en de mooiste kleuren. Wij spelen hier natuurlijk op in met een ruim aanbod kleine cactussen en vetplanten. Stel zelf een mooi arrangement samen met mooie vetplantjes of wissel cactussen en vetplanten met elkaar af voor een mooi verwilderd effect. Uiteraard kunt u onze groenexperts ook vragen om een mooi plantenarrangement met cactussen en vetplanten voor u te laten verzorgen. Voor meer verzorgingstips voor de cactus kunt u onze tips raadplegen.

Tuincentrum Interflower | Cactussen en vetplanten

Grote cactussen en vetplanten kopen in Lokeren

Ook grote cactussen en vetplanten vindt u bij ons in het tuincentrum in Lokeren. Grote cactussen en vetplanten zijn een stoere blikvanger in uw huiskamer. Een wit dressoir combineert heel mooi met zilvergroene vetplanten of wat dacht u van een houten vloer met een terracotta bloempot en een grote opvallende groene cactus? U kunt alle kanten op met het assortiment van Interflower!

Diverse soorten cactussen en vetplanten

Binnen de categorie cactussen en vetplanten zijn er ook diverse soorten te vinden! Denk bijvoorbeeld aan:

Tuincentrum Interflower | Cactussen en vetplanten

Tot ziens bij tuincentrum Interflower!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum. Hier vindt u naast het volledige aanbod aan cactussen en vetplanten, uiteraard ook diverse andere kamerplanten. En daarnaast ook vele andere artikelen op het gebied van wonen en tuinieren. Van tuinmeubelen, potterie en barbecues, tot aan sfeerartikelen en dierbenodigdheden. U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zondag!

Heeft u vragen of advies nodig?

Heeft u bepaalde vragen over het assortiment, of behoefte aan advies over bijvoorbeeld de verzorging van planten? U kunt uiteraard langs komen in het tuincentrum, maar u kunt ook contact met ons opnemen, door te bellen naar  +32 934 806 03, of door een mail te sturen naar info@interflower.be.

Bekijk onze openingsuren

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?