Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Boeketten

Op zoek naar een persoonlijk boeket met verse bloemen? Kom naar tuincentrum Interflower in Lokeren en laat u verrassen door onze bloembinders en het mooie aanbod verse boeketten! Met onze dagverse bloemen kunnen wij u voorzien van mooie boeketten die lang blijven staan.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 25 van 25 producten

De mooiste boeketten kopen in Lokeren

Boeketten worden vrijwel altijd gemaakt van snijbloemen en verse takken groen. Een mooi bloemenboeket is leuk om te krijgen en om te geven! Een klein boeket als presentje of een groot bloemenboeket voor een jubileum, trouwdag of begrafenis. Bij Interflower in Lokeren kunt u terecht voor beiden en u wordt door ervaren bloembinders geholpen. Kies uit het grote aanbod kant-en-klare boeketten of laat onze bloembinders speciaal voor de gelegenheid een mooi boeket samenstellen. 

Uw boeket verzorgen

Als uw boeket eenmaal in de vaas staat, wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Veel boeketten staan meestal een week, maar sommige bloemen zijn wat kwetsbaarder, zoals de pioenroos, deze staat zo'n 5 dagen. Chrysanten gaan echter een stuk langer mee. Goed om te weten, als u liever wat langer een boeket op tafel wilt hebben! Koop het liefst boeketten met bloemen die nog in de knop zitten, deze komen dan nog tot bloei, zodat u er nog langer van kunt genieten. Nog wat tips:

  • Gebruik een schone vaas, eventueel schoongemaakt met wat chloor, zodat bacteriën van de vorige bos dood gaan.
  • Zijn de bloemen een beetje geplet door het vervoeren? Zet ze in de vaas en geef ze wat tijd om bij te komen, meestal zie je er na een tijdje niets meer van!
  • Zet de bloemen niet op een te warme plek, bijvoorbeeld bij de verwarming.
  • Zet ze ook niet bij de fruitschaal, dan bloeien ze sneller uit.
  • Niet alle bloemen zijn geschikt voor huisdieren, lelie's zijn bijvoorbeeld giftig, houd er rekening mee dat ze er niet op kunnen kauwen.
  • Ververs het water om de drie dagen, of als het troebel wordt.

Laat u inspireren door onze boeketten

Wilt u ons aanbod aan boeketten bekijken? Kom dan langs in ons tuincentrum in Lokeren. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een geschikt boeket voor iedere gelegenheid. Bekijk alvast ons assortiment snijbloemen om inspiratie op te doen. Meer informatie over onze boeketten? Neem gerust contact met ons op, of bezoek ons tuincentrum. We kunnen op uw verzoek de bloemen ook laten bezorgen op het gewenste adres. Voor vragen over ons assortiment boeketten en de mogelijkheden kunt u een mail sturen naar [email protected] of bellen naar +32 934 806 03.