Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kattenbakken

Het assortiment kattenbakken bij Interflower is groot genoeg met een geschikte bak voor elke kat, zodat uw kat rustig zijn behoefte kan doen!

Open filters Sluit filters

Producten filter

De juiste kattenbak kopen

Het kan per kat verschillen welke kattenbak ze de voorkeur geven. Sommige katten houden ervan om overdekt te zitten, anderen zitten liever niet achter een deurtje. Een kattenbak zonder deksel is misschien niet zo prettig om naar te kijken. Gelukkig kunt u wel zelf de kleur bepalen, zodat deze in ieder geval past bij het interieur, of juist niet opvalt in huis.

De grootte van de kattenbak

Voor grotere katten kan een hoge bak prettig zijn zodat ze niet hoeven te bukken, bovendien voorkomt dit ook dat het grit uit de bak gegooid wordt. Kittens en oudere katten hebben juist baat bij een lage, open bak, seniorkatten hebben niet meer de lenigheid om een hoge bak in te springen en kittens hebben nog niet de behendigheid. Ook open bakken zijn er met een hogere achterkant, zodat het grit in de bak blijft.

Meer tips bij het kopen van de kattenbak

Houd ook rekening met de volgende tips bij het aanschaffen van een kattenbak:

  • Plaats de kattenbak op een plek in huis waar de kat er goed bij kan, en niet te dicht bij het kattenvoer.
  • Zet het liefst het aantal bakken per kat plus één in huis, zodat er geen onzindelijkheid optreedt.
  • Schep de bak regelmatig schoon, op een vieze bak doet de kat niet graag zijn behoefte.

Handige kattenbakken

Kattenbakken zijn niet alleen prettig voor katten, veel bakken hebben ook handige extra’s. Zo zijn er kattenbakken waarin het schepje opgeborgen kan worden in het deksel van de bak. Van veel kattenbakken kan het deksel ook ruim opengezet worden, zodat de kattenbakvulling er makkelijk uitgeschept kan worden. Wij verkopen handige kattenbakken van onder andere de merken Lief!, Moderna en Savic.

       

Accessoires bij de kattenbak

Zult u net zien, heeft u een handige kattenbak met hoge rand gekocht, wordt het grit alsnog bij de voordeur van de bak achtergelaten. Hiervoor zijn uitloopmatten erg geschikt, waarop het grit verzameld wordt zodat de kattenbakvulling niet door de hele kamer verstrooid ligt. Natuurlijk kunt u ook andere accessoires zoals schepjes en kattenbakzakken bij ons kopen.

Kattenbakvulling kopen voor in de kattenbak

Bij Interflower bent u ook aan het juiste adres voor kattenbakvulling. Wij verkopen zowel houtkorrels als kattengrit. Kom langs om ons assortiment kattenbakken en kattenbakvulling te bekijken. We adviseren u en uw spinnende viervoeter graag!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?