Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Arrangementen

De mooiste plantenarrangementen vindt u bij ons in het tuincentrum in Lokeren. Standaard op voorraad en of op maat gemaakt! Een mooi cadeau, of een fijn accessoire in uw interieur. Ontdek onze arrangementen van kamerplanten en stijlvolle schalen. 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

Wat zijn plantenarrangementen?

Plantenarrangementen zijn bij elkaar passende groenelementen zoals een plantje, mos, takjes, bessen of grind die in een schaal of op een bord samenkomen in een mooi groenstuk. 

Plantenarrangementen kopen in Lokeren

Bij ons in het tuincentrum vindt u standaard een aantal mooie plantenarrangementen die helemaal zijn afgestemd op het seizoen. Rond de feestdagen vindt u bij ons ook altijd plantenarrangementen in het thema van de feestdag, zoals Kerstmis of Pasen. Zit uw smaak er niet tussen of heeft u bepaalde items waar u graag een plantenarrangement van laat maken? Geen probleem! Vraag onze groenspecialisten om een plantenarrangement op maat voor u te laten maken. Ook kunt u zelf een schaal of bord meebrengen om te laten decoreren. 

Koop een mooie schaal of bord en laat hem opmaken in Lokeren

Bij ons in het tuincentrum in Lokeren heeft u een ruime keuze aan mooie borden en schalen van glas, keramiek en kunststof, maar ook in manden maken wij regelmatig plantenarrangementen. Kies een schaal, bord of mand, kies de gewenste planten en laat ons er een mooi plantenarrangement in verzorgen!

Benieuwd naar de mogelijkheden qua kamerplanten?

Wij hebben verschillende soorten kamerplanten waarmee zeer veelzijdige arrangementen kunt maken, zo kunt u bijvoorbeeld vast nadenken over de volgende keuze:

Tot ziens bij tuincentrum Interflower!

Van dinsdag tot en met zondag staan wij voor u klaar, en kunnen wij de mooiste arrangementen voor u maken! Heeft u specifieke vragen of wensen? U kunt uiteraard contact met ons opnemen, door een mail te sturen naar [email protected]r.be of door te bellen naar +32 934 806 03