Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Onkruidbestrijding

Open filters Sluit filters

Producten filter

Onkruid bestrijding nodig voor uw tuin in Waasmunster, Zele of Moerbeke? Kom dan naar Interflower in Lokeren en laat u adviseren over onkruidbescherming en onkruidverdelging voor uw tuin. Hoewel onkruid in principe geen kwaad kan, is het wel vervelend als uw mooie gazon of beplanting wordt overwoekerd door minder fascinerende planten. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om hier iets aan te doen!Onkruid Paardebloem Tuincentrum Interflower

Wat is onkruid precies?

Planten die als ongenode gasten in het gazon voorkomen worden onkruid genoemd terwijl het gewoon inheemse planten zijn. In de borders kan het "onkruid" geschoffeld worden, in het gazon is dat een stuk moeilijker vandaar dat er teruggegrepen moet worden op bestrijdingsmiddelen die door middel van korrels of in vloeibare vorm verwerkt kunnen worden.

Ongewenst mos bestrijden

Een ander hardnekkig onkruid is mos. Vaak komt dit in gazons voor die in de schaduw liggen of waar de grond te zuur is. U kunt bij ons tuincentrum nabij Waasmunster en Moerbeke een grondanalyse aanvragen met daarbij een aangepast bemestingsadvies. Bij zure grond wil kalk ook nog weleens helpen. 

Ontdek de onkruidbestrijdingsmogelijkheden van tuincentrum Interflower

U bent van harte welkom in ons tuincentrum voor meer informatie en onze adviezen over onkruidbestrijding. Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw situatie. Vraag ons dus gerust om hulp en advies, dan helpen wij u graag aan de juiste oplossingen! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door een mail te sturen naar info@interflower.be of door te bellen naar +32 934 806 03. Tot ziens bij tuincentrum Interflower!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?