Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuingereedschap

Wilt u tuingereedschap kopen in Lokeren om uw tuin eens flink onder handen te nemen? Tuincentrum Interflower biedt een ruim assortiment tuingereedschap waarmee u iedere tuinklus klaart. In ons aanbod vindt u hoogwaardige producten van Fiskars, GardenaTalen Tools. Ontdek het uitgebreide aanbod en maak tuinieren weer tot een klein feestje.

Bezoek ons tuincentrum in de buurt van Dendermonde, Aalst, Gent en Sint-Niklaas. U vindt niet alleen tuingereedschap in Lokeren, maar ook hulpmiddelen om tuingereedschap op te bergen. Wilt u uw tuingereedschap ophangen in de schuur? Bekijk verschillende ophangsystemen en maak het makkelijker om het juiste gereedschap voor uw klus te vinden. Het is ook mogelijk om een kast of opberghok te gebruiken om uw Gardena of Talent Tools tuingereedschap een mooi plekje te geven. Schiet gerust een medewerker aan wanneer u vragen hebt over de beste opberg- of onderhoudsmethode.

Handgereedschap en elektrische tuingereedschap kopen

Een set tuingereedschap kopen is essentieel voor het onderhoud van uw tuin. Een aantal gereedschappen die zeker niet mogen ontbreken wanneer u besluit tuingereedschap te kopen in Lokeren:

 • heggenschaar: kies uit gewone snoeischaren en elektrische exemplaren. Met behulp van een heggenschaar houdt u uw heg in model. Het is ook mogelijk om uw heg in een mooie vorm te snoeien;
 • snoeischaar: met een snoeischaar onderhoudt u een kleine heg of struik. Zorg ervoor dat u een schaar koopt die goed in de hand ligt en een ergonomische greep heeft om blaren te voorkomen;
 • grasmaaier: onderhoud uw gazon met een snelle grasmaaier van Gardena. Hebt u geen tijd of zin om het gras zelf te maaien? Kies dan voor een robotmaaier die u al het werk uit handen neemt;
 • takkenschaar: een takkenschaar is de perfecte aanvulling op een snoeischaar. De lange armen van de schaar zorgen ervoor dat u zelfs dikke takken met gemak verwijdert;
 • kettingzaag: de kettingzaag is er voor de grote klussen, zoals het doorzagen van hout. Maak uw keuze uit benzine, elektrisch of accu.

Veilig tuingereedschap

Natuurlijk is veiligheid ook belangrijk als het om tuingereedschap aankomt. De meeste snoeischaren en kniptangen zijn daarom voorzien van een veiligheidsmechanisme. Het kan ook handig zijn om een uitschuifbare heggenschaar te nemen, dan kunt u nog beter bij moeilijk bereikbare takken en worden gammele trappetjes overbodig. Veilig én makkelijk? Ga dan voor een robotgrasmaaier, dan kunt u zich bezeren als u de robot opbergt.

Allerlei grasmaaiers

Liever op de ouderwetse manier het gazon onderhouden? Ook daarvoor bent u bij Interflower op de juiste plek. Zo hebben wij onder andere:

 • Handgrasmaaiers;
 • Elektrische grasmaaiers;
 • Grastrimmers voor de graskantjes;
 • Kantstekers of graskantstekers voor het vormgeven van je gazon.

Bewateringssystemen

Qua duurzaamheid zijn sproeisystemen een prima manier om uw planten en bloemen van water te voorzien. Op deze manier zorgt u ervoor dat ze precies de juiste hoeveelheid water krijgen, en u kunt de frequentie van water geven altijd aanpassen. In de zomer is een bovengrondse tuinsproeier helemaal welkom in de tuin.

Gardena bij Interflower

Gardena is misschien wel het bekendste merk tuingereedschap in België. Het tuingereedschap van Gardena is van zeer goede kwaliteit en gaat jaren mee mits u er goed mee om gaat. Bij ons in het tuincentrum vindt u Gardena tuingereedschap uit verschillende groepen, maar vooral het bewateringsgereedschap van Gardena is goed vertegenwoordigd in ons assortiment. Zo hebben wij:

 • Wandslanghouders met tuinslangen, waarmee u de tuinslang snel oprolt.
 • Diverse spuiten en broezen met verlengstukken, en verschillende sproeistanden.
 • Bewateringssystemen met besproeiingscomputer.

Talen Tools bij Interflower

Talen Tools maakt al jaren tuingereedschap voor de fanatieke tuinier en professional. Bij ons in het tuincentrum vindt u een compleet aanbod tuingereedschap van Talen Tools: voor de kleine en de grote portemonnee. In het assortiment vindt u handige onkruidborstels en ook harken in verschillende materialen, zoals kunststof, staal en zelfs bamboe, voor de lichte harkwerkzaamheden.

Fiskars gereedschap kopen bij Interflower

Fiskars werd in 1649 opgericht door de Nederlandse koopman Peter Thorwöste en staat bekend als een van de oudste ondernemingen in Finland. Al jarenlang levert Fiskars wereldwijd hoogwaardige en duurzame tuingereedschappen. Het doel is het geluk van mensen verbeteren in en rondom het huis. Fiskars ontwerpt zijn gereedschappen met superieur vakmanschap waardoor deze producten vele jaren meegaan en deze producten zijn nu ook bij Interflower verkrijgbaar!

Tuingereedschap kopen in Lokeren en omgeving?

Tuincentrum Interflower is gevestigd aan de Eekstraat 70 in Lokeren en met de auto goed bereikbaar. Dus ook als u in Gent, Zele, Temse, Beveren, Wetteren, Aalst, Lede, Lochristi of Moerbeke woont is een bezoek aan ons tuincentrum geen probleem. Ook kunt u in ons cafetaria genieten van een heerlijk ontbijt of lunch. Voor vragen over ons assortiment tuingereedschap kunt u uiteraard ook een mail sturen naar info@interflower.be of bellen naar +32 934 806 03.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten