Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuingereedschap

Wilt u tuingereedschap kopen in Lokeren om uw tuin eens flink onder handen te nemen? Tuincentrum Interflower biedt een ruim assortiment tuingereedschap waarmee u iedere tuinklus klaart. In ons aanbod vindt u hoogwaardige producten van Fiskars, GardenaTalen Tools. Ontdek het uitgebreide aanbod en maak tuinieren weer tot een klein feestje.

 

Ontdek ons uitgebreide assortiment tuingereedschap, van betrouwbare snoeischaren tot krachtige grasmaaiers en alles daartussenin. Of u nu een groene vinger heeft of een beginner bent in tuinieren, wij bieden alles wat u nodig heeft om uw tuin te onderhouden en te transformeren tot een prachtige, bloeiende ruimte. Met gereedschap variërend van modern tot traditioneel design, helpen we u graag om uw tuinwerkzaamheden efficiënt en met plezier uit te voeren.

Plan uw route

Tuingereedschap kopen in Lokeren

Bezoek ons tuincentrum in de buurt van Dendermonde, Aalst, Gent en Sint-Niklaas. U vindt in ons tuincentrum in Lokeren niet alleen tuingereedschap, maar ook hulpmiddelen om tuingereedschap op te bergen. Wilt u uw tuingereedschap ophangen in de schuur? Bekijk verschillende ophangsystemen en maak het makkelijker om het juiste gereedschap voor uw klus te vinden. Het is ook mogelijk om een kast of opberghok te gebruiken om uw Gardena of Talen Tools tuingereedschap een mooi plekje te geven. Spreek gerust een medewerker aan wanneer u vragen hebt over de beste opberg- of onderhoudsmethode.

Onmisbaar handgereedschap

Handgereedschap voor de tuin

Een set tuingereedschap kopen is essentieel voor het onderhoud van uw tuin. Een aantal handgereedschappen dat zeker niet mag ontbreken wanneer u besluit tuingereedschap te kopen in Lokeren:

 1. Spade: Een stevige spade is onmisbaar voor het graven van gaten, het omspitten van de grond en het verplaatsen van aarde en compost.

 2. Hark: Een hark is handig voor het egaliseren van de grond, het verwijderen van onkruid en het verspreiden van compost of mulch.

 3. Schoffel: Met een schoffel kunt u onkruid tussen planten verwijderen en de grond losmaken om een gezonde luchtcirculatie te bevorderen.

 4. Snoeischaar: Een scherpe snoeischaar is essentieel voor het knippen van takken en het onderhouden van struiken, bloemen en kleine bomen.

 5. Gieter: Een gieter is noodzakelijk om planten van water te voorzien, vooral op plaatsen waar de tuinslang niet kan komen.

 6. Tuinhandschoenen: Bescherm uw handen tegen vuil, scherpe takken en doornen met een stevig paar tuinhandschoenen.

 7. Tuinmes: Een veelzijdig tuinmes is handig voor het snijden van touw, het verwijderen van onkruid en het openen van zakken compost of potgrond.

Deze handgereedschappen zijn de basisbenodigdheden voor elke tuinier. Door ze in uw tuinarsenaal op te nemen, bent u goed voorbereid op allerlei tuinwerkzaamheden en houdt u uw tuin in topconditie!

Elektrisch gereedschap voor in de tuin

Waarom zou u het uzelf moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Hier zijn vijf soorten elektrisch gereedschap die zeer nuttig zijn voor tuiniers:

 1. Elektrische grasmaaier: Een elektrische grasmaaier is een handig hulpmiddel voor het maaien van het gazon. Het is milieuvriendelijker en vaak stiller dan benzinegrasmaaiers, en het bespaart u moeite bij het handmatig maaien van het gras.

 2. Elektrische heggenschaar: Met een elektrische heggenschaar kunt u snel en efficiënt hagen en struiken trimmen. Het helpt u om een nette en gelijkmatige vorm te behouden en bespaart veel tijd en energie.

 3. Elektrische verticuteermachine: Deze machine is ideaal voor het verwijderen van mos, vilt en dood gras uit het gazon. Het helpt de lucht- en watercirculatie te verbeteren en bevordert gezondere groei van het gras.

 4. Elektrische bladblazer: In de herfst is een elektrische bladblazer zeer handig om bladeren en ander tuinafval snel en gemakkelijk op te ruimen. Het maakt het opruimen van grote bladhoopjes moeiteloos.

 5. Elektrische onkruidbrander: Een elektrische onkruidbrander gebruikt warmte om onkruid te verwijderen zonder chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Het is een milieuvriendelijke manier om ongewenst onkruid te bestrijden.

Deze elektrische gereedschappen maken het tuinieren een stuk gemakkelijker en helpen om uw tuin goed te onderhouden. Veel plezier met tuinieren!

Een fluitje van een cent

Gras maaien

Niets leuker (vinden wij) dan het gazon te onderhouden. Met name het gras maaien! Bij Interflower hebben wij onder andere:

 • Handgrasmaaiers;
 • Elektrische grasmaaiers;
 • Grastrimmers voor de graskantjes;
 • Kantstekers of graskantstekers voor het vormgeven van je gazon.

Bewateringssystemen

Qua duurzaamheid zijn sproeisystemen een prima manier om uw planten en bloemen van water te voorzien. Op deze manier zorgt u ervoor dat ze precies de juiste hoeveelheid water krijgen, en u kunt de frequentie van water geven altijd aanpassen. In de zomer is een bovengrondse tuinsproeier helemaal welkom in de tuin.

Bekijk bewatering

Gardena

Talen Tools

Fiskars

Gardena bij Interflower

Gardena is misschien wel het bekendste merk tuingereedschap in België. Het tuingereedschap van Gardena is van zeer goede kwaliteit en gaat jaren mee mits u er goed mee om gaat. Bij ons in het tuincentrum vindt u Gardena tuingereedschap uit verschillende groepen, maar vooral het bewateringsgereedschap van Gardena is goed vertegenwoordigd in ons assortiment. Zo hebben wij:

 • Wandslanghouders met tuinslangen, waarmee u de tuinslang snel oprolt.
 • Diverse spuiten en broezen met verlengstukken, en verschillende sproeistanden.
 • Bewateringssystemen met besproeiingscomputer.

Talen Tools bij Interflower

Talen Tools maakt al jaren tuingereedschap voor de fanatieke tuinier en professional. Bij ons in het tuincentrum vindt u een compleet aanbod tuingereedschap van Talen Tools: voor de kleine en de grote portemonnee. In het assortiment vindt u handige onkruidborstels en ook harken in verschillende materialen, zoals kunststof, staal en zelfs bamboe, voor de lichte harkwerkzaamheden.

Fiskars gereedschap kopen bij Interflower

Fiskars werd in 1649 opgericht door de Nederlandse koopman Peter Thorwöste en staat bekend als een van de oudste ondernemingen in Finland. Al jarenlang levert Fiskars wereldwijd hoogwaardige en duurzame tuingereedschappen. Het doel is het geluk van mensen verbeteren in en rondom het huis. Fiskars ontwerpt zijn gereedschappen met superieur vakmanschap waardoor deze producten vele jaren meegaan en deze producten zijn nu ook bij Interflower verkrijgbaar!

Een schuur vol handig tuingereedschap

Tuingereedschap - Interflower

Veilig tuingereedschap

Natuurlijk is veiligheid enorm belangrijk als het om tuingereedschap aankomt. De meeste snoeischaren en kniptangen zijn daarom voorzien van een veiligheidsmechanisme. Het kan ook handig zijn om een uitschuifbare heggenschaar te nemen, dan kunt u nog beter bij moeilijk bereikbare takken en worden gammele trappetjes overbodig. Veilig én makkelijk? Ga dan voor een robotgrasmaaier, dan kunt u zich bezeren als u de robot opbergt.

Vragen over veilig tuingereedschap? Vraag onze medewerkers om advies. Zij helpen u graag!

Bekijk openingstijden

Tuingereedschap kopen in Lokeren en omgeving?

Tuincentrum Interflower is gevestigd aan de Eekstraat 70 in Lokeren en met de auto goed bereikbaar. Dus ook als u in Gent, Zele, Temse, Beveren, Wetteren, Aalst, Lede, Lochristi of Moerbeke woont is een bezoek aan ons tuincentrum geen probleem. Ook kunt u in ons cafetaria genieten van een heerlijk ontbijt of lunch. Voor vragen over ons assortiment tuingereedschap kunt u uiteraard ook een mail sturen naar info@interflower.be of bellen naar +32 934 806 03.

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?