Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuingereedschap

Voor iedere tuinklus is goed en stevig tuingereedschap onmisbaar. Van het wieden van onkruid tot het zagen van boomtakken. Bij Interflower vindt u tuingereedschap van onder andere GARDENA en Talen Tools, waarmee uw klus zo is geklaard!

Woont u in Gent, Zele, Destelbergen of ergens anders nabij Lokeren en zoekt u een ruim assortiment tuingereedschappen? Kom dan eens naar tuincentrum Interflower in Lokeren. Bij ons vindt u gereedschap voor tuinen met bestrating, voor grote gazons, of voor de moestuin.

Veilig aan de slag

Een goed begin is het halve werk. Daarom is het belangrijk om goede handschoenen aan te schaffen. Dit voorkomt niet alleen vieze handen, maar ook dat u zich niet bezeert aan scherpe takken. Voor de zwaardere klussen, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een schutting, raden wij bovendien aan ook beschermende kleding te dragen, zoals een overall.

Veilig tuingereedschap

Natuurlijk is veiligheid ook belangrijk als het om tuingereedschap aankomt. De meeste snoeischaren en kniptangen zijn daarom voorzien van een veiligheidsmechanisme. Het kan ook handig zijn om een uitschuifbare heggenschaar te nemen, dan kunt u nog beter bij moeilijk bereikbare takken en worden gammele trappetjes overbodig. Veilig én makkelijk? Ga dan voor een robotgrasmaaier, dan kunt u zich bezeren als u de robot opbergt.

Allerlei grasmaaiers

Liever op de ouderwetse manier het gazon onderhouden? Ook daarvoor bent u bij Interflower op de juiste plek. Zo hebben wij onder andere:

  • Handgrasmaaiers;
  • Elektrische grasmaaiers;
  • Grastrimmers voor de graskantjes;
  • Kantstekers of graskantstekers voor het vormgeven van je gazon.

Bewateringssystemen

Qua duurzaamheid zijn sproeisystemen een prima manier om uw planten en bloemen van water te voorzien. Op deze manier zorgt u ervoor dat ze precies de juiste hoeveelheid water krijgen, en u kunt de frequentie van water geven altijd aanpassen. In de zomer is een bovengrondse tuinsproeier helemaal welkom in de tuin.

Gardena bij Interflower

Gardena is misschien wel het bekendste merk tuingereedschap in België. Het tuingereedschap van Gardena is van zeer goede kwaliteit en gaat jaren mee mits u er goed mee om gaat. Bij ons in het tuincentrum vindt u Gardena tuingereedschap uit verschillende groepen, maar vooral het bewateringsgereedschap van Gardena is goed vertegenwoordigd in ons assortiment. Zo hebben wij:

  • Wandslanghouders met tuinslangen, waarmee u de tuinslang snel oprolt.
  • Diverse spuiten en broezen met verlengstukken, en verschillende sproeistanden.
  • Bewateringssystemen met besproeiingscomputer.

Talen Tools bij Interflower

Talen Tools maakt al jaren tuingereedschap voor de fanatieke tuinier en professional. Bij ons in het tuincentrum vindt u een compleet aanbod tuingereedschap van Talen Tools: voor de kleine en de grote portemonnee. In het assortiment vindt u handige onkruidborstels en ook harken in verschillende materialen, zoals kunststof, staal en zelfs bamboe, voor de lichte harkwerkzaamheden.

Tuingereedschap kopen in Lokeren?

Tuincentrum Interflower is gevestigd aan de Eekstraat 70 in Lokeren en met de auto goed bereikbaar. Dus ook als u in Gent, Zele, Destelbergen of Moerbeke woont is een bezoek aan ons tuincentrum geen probleem. Ook kunt u in ons cafetaria genieten van een heerlijk ontbijt of lunch. Voor vragen over ons assortiment tuingereedschap kunt u uiteraard ook een mail sturen naar [email protected] of bellen naar +32 934 806 03.

Open filters Sluit filters

Producten filter