Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Klimplanten

Welkom bij onze uitgebreide collectie klimplanten, waar schoonheid letterlijk de hoogte in gaat! Van betoverende klimmers die muren omtoveren tot romantische bloemenpracht tot weelderige blauwe regens die pergola's in levende tunnels van kleur veranderen, onze selectie biedt voor elk wat wils. Deze veelzijdige planten zien er niet alleen mooi uit, maar bieden ook schaduw, privacy en een heerlijke plek voor vogels en insecten. Ontdek onze assortiment en laat u inspireren door de grenzeloze mogelijkheden van klimplanten voor het creëren van een weelderig en levendig tuinparadijs.
 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Klimplanten van tuincentrum Interflower

Er zijn talloze klimplanten verkrijgbaar in ons tuincentrum in Lokeren. Klimplanten groeien tegen muren, hekken, op pergola's en op de grond. Deze prachtige picasso's, bedekken met al hun kleuren lege muren en schuttingen in de tuin. Klimplanten hebben de mooiste bloemen in de meest opvallende vormen. De bekendste soorten zijn:

  • Clematis
  • Hedera
  • Passiebloem
  • Kamperfoelie

Deze prachtige bloemen bloeien een zomer lang en geven naast kleur, ook heerlijke geuren af. Ook de bijen, vlinders en insecten zijn dol op deze klimmers. Reden genoeg om dit jaar uw tuin te vullen met klimplanten. 

Er zijn natuurlijk nog vele andere klimmers, zoals de:

  • Sterkgroeiende bruidsluier
  • De geurende kamperfoelie
  • Blauwe regen

Met klimplanten kunt u een mooi effect creëren in de tuin en tevens genieten van extra groen, wanneer de ruimte beperkt is. Een bekende klimplant die eigenlijk onder de groenblijvende heesters valt, is de hedera. Heeft u geen ruimte in de tuin voor het aanleggen van een perk? Is uw balkon zo smal dat er net twee tuinstoelen op passen? Denk eens aan verticaal tunieren is hartstikke sfeervol, handig en tegenwoordig helemaal in!

Tuincentrum Interflower | Klimplanten

Top 3 populaire klimplanten

In ons tuincentrum in Lokeren hebben wij veel soorten klimplanten. Maar wat is nu eigenlijk onze top 3?

  • 'Blauwe Regen' (Wisteria): Majestueuze bloemenpracht in het voorjaar.
  • 'Clematis': Diverse kleuren en prachtige bloemvormen.
  • 'Klimhortensia': Indrukwekkende grote bloemen en klimmende gewoonten.

Ontdek deze topfavorieten en breng een verticale dimensie aan in uw buitenparadijs.

Tuincentrum Interflower | Klimplanten

Klimplanten kopen bij Interflower

Waarom zou u klimplanten kopen bij Tuincentrum Interflower? Omdat we niet alleen een uitgebreide selectie van de meest populaire en betrouwbare klimplanten aanbieden, maar ook omdat we een passie hebben voor het creëren van levendige en weelderige tuinen, terrassen of balkons. Bij ons vindt u niet alleen topkwaliteit planten, maar ook deskundig advies en inspiratie om u te helpen bij het kiezen, planten en verzorgen van uw klimplanten. Bovendien staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en ons streven naar tevredenheid van elke klant. Of u nu op zoek bent naar een romantische clematis, een spectaculaire blauwe regen of een robuuste klimop, bij Tuincentrum Interflower vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin om te toveren tot een groen paradijs.

Bekijk openingsuren

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?