Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Bloembollen en zaden

In ons tuincentrum in Lokeren, nabij Zele vindt u een ruim aanbod bloembollen en zaden. Plant uw voorjaarsbollen in de herfst, vóór de vorstperiode wanneer de grond nog warm is. Zomerbollen dient u in april/mei in de grond te planten. Deze bloeien dan prachtig in de zomermaanden. Voor alle soorten zaden bent u bij Tuincentrum Interflower aan het goede adres, wilt u zelf een border zaaien? Of heeft u een pot op het balkon die u wilt vullen? Kom langs in Lokeren en vraag om advies, ons personeel helpt u bij creatieve tuininspiratie. 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Bloembollen zijn onder te verdelen in voorjaarsbollen en zomerbollen. De voorjaarsbollen worden geplant in oktober / november en de zomerbollen in april / mei, na de vorstperiode. Bloembollen voelen zich overal thuis en zijn tevreden met elke plekje in de tuin of in een bak op het balkon. Welke bollen plant u dit jaar nog in uw tuin? Maak het gezellig met bloembollen en zaden!

Bloembollen - Interflower

Voorjaarsbollen en zomerbollen

Een van de bekendste voorjaarsbollen zijn narcissen. Deze vermeerderen zichzelf en kunnen in de grond blijven, zodat ze volgend jaar weer een in grotere getalen terug kunnen komen. Tulpen en hyacinten zijn slechts éénjarig. Wel zijn er zogenaamde verwilderingspakketten, dit zijn botanische soorten die zichzelf vermeerderen zoals blauwe druifjes, narcissen tête-a-tête en minitulpjes. Deze bollen kunnen droog bewaard worden voor het volgende seizoen:

Aan u de keuze. U kunt voorjaarsbollen in het najaar kopen en ze zelf in een bak of in de volle grond planten. Hierdoor geniet u in de vroege lente van de uitgekomen narcissen of blauwe druifjes. Het is ook mogelijk om in het vroege voorjaar naar ons tuincentrum in Lokeren te komen waar wij bollen op pot verkopen. Deze potten kunt u in de woonkamer of slaapkamer plaatsen. Of geen bloembollen op pot cadeau! Wat is er nu fleuriger dan vrolijke bloeiers!

Bloemen op pot - Interflower

Zaden kopen

Ook zaden koopt u bij ons tuincentrum in Lokeren. Wij hebben een ruim assortiment zaden zowel voor de siertuin (snijbloemen en perkplanten) als voor in de groente- en kruidentuin. Heeft u wel eens ontdekt hoe leuk het is om uw eigen kruiden te verbouwen in de tuin? Creër een eigen moestuin en kies zelf welke kruiden en groentes u verbouwt. Houdt u bijvoorbeeld erg van rozenmarijn, munt of peterselie? Dit is uw kans om zelf aan de slag te gaan, leuk, leerzaam en gezond! Na het proeven van zelfgeteelde groentes of kruiden wilt u nooit meer bespoten varianten uit de supermarkt. Uw eigen kruiden zijn vers, eerlijk en goed voor het milieu! U vindt bij Tuincentrum Interflower in Lokeren diverse soorten graszaad en weidebloemmengsels (een mix van klaprozen, korenbloemen en margrieten) die uw voortuin een fleurige aanblik geven. Kom langs om ons ruime assortiment aan zaden te bekijken. Start vandaag nog met zaaien.

Bezoek Tuincentrum Interflower

Wilt u bloembollen of zaden kopen in de buurt van Zele, Lochristi, Moerbeke of Waasmunter? Kom langs in ons tuincentrum of neem contact met ons op door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar +32 934 806 03. Wij helpen u graag verder!