Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Pelletbarbecues

Een pelletbarbecue biedt veel verschillende grillmogelijkheden. Met een pelletgrill kunt u roken, braden, stoven en grillen.

Een pelletbarbecue neemt veel van het werk voor u uit handen omdat deze werkt met houtpellets die u vult in de pellettank en vervolgens automatisch worden gevoed. Daardoor houdt u een constante temperatuur in de pelletbarbecue en heeft u geen omkijken meer naar de heerlijke gerechten.

Bij Tuincentrum Interflower vindt u een pelletbarbecue van Weber. Deze barbecue wordt ook wel 'SmokeFire' genoemd. Bestel hem eenvoudig in onze webshop* of kom langs in onze winkel in Lokeren!

Bekijk zeker ook ons ruime assortiment BBQ-accessoires met o.a. pellets voor een complete barbecue beleving...

*Gelieve er rekening mee te houden dat wij uw online bestelling enkel leveren in onze eigen regio (postcode 9160, 9080, 9100, 9111, 9112, 9180, 9190, 9200, 9220, 9240, 9250, 9260, 9270, 9290). Woont u verder? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32 934 806 03 en dan kijken we na wat mogelijk is.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Tuincentrum Interflower | Pelletbarbecue Weber

Houtgestookte pelletbarbecue van Weber

De pelletbarbecue van Weber kan maar liefst temperaturen bereiken van 95 tot 315 graden. Een hamburger kunt u dus heerlijk bereiden, maar ook het roken van brisket en het bakken van taarten kan allemaal met deze houtgestookte barbecue. Een groot voordeel is dat de echte houtsmaak zorgt voor een heerlijke smaak aan de heerlijke gerechten. Dat wilt u toch ook? Dankzij de verschillende niveaus in de barbecue en het grote grilloppervlak kunt u zowel groenten en grote stukken vlees en vis tegelijk bereiden.

Tuincentrum Interflower | Pelletbarbecue Weber

Alle voordelen van de Weber pelletbarbecue

Twijfelt u om een pelletbarbecue te kopen? Wij hebben alle voordelen speciaal voor u op een rij gezet:

  • Door het grilloppervlak met dubbele grillzones zorgt de pelletbarbecue ervoor dat u maaltijd voor 6 personen kunt verzorgen.
  • Met een pelletbarbecue kunt u braden, schroeien, bakken én roken.
  • Mogelijkheid om de Weber Connect Technologie te gebruiken en te koppelen aan de app om zo op afstand gerechten te kunnen controleren.
  • Door de Flavorizer Bars is barbecueën op hoge temperaturen mogelijk.
  • De Flavorizer Bars, grillroosters en zijtafel zijn roestvrij staal.
  • Deze all-round barbecue kan maar liefst temperaturen bereiken van 95 tot 315 graden!

Tuincentrum Interflower | Pelletbarbecue Weber

Pelletbarbecue kopen bij Interflower in Lokeren

Wilt u ook graag een pelletbarbecue kopen? Bestel de barbecue dan eenvoudig én snel in onze webshop. Liever nog even een kijkje nemen op onze barbecue afdeling? Geen probleem! U bent altijd welkom in ons tuincentrum in Lokeren! Bij Tuincentrum Interflower kunt u tevens ook terecht voor gasbarbecues, houtskoolbarbecues, elektrische barbecues én keramische barbecues! Kortom, voor iedereen is een geschikte barbecue te vinden bij Interflower!

Openingsuren Interflower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?