Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kaarsenhouders

Bij een romantisch avondje horen natuurlijk kaarsen en kaarsenhouders! Verlicht de kamer met sfeervolle kaarsen en kaarsenhouders. Breng sfeer in uw huis door verschillende kleuren kaarsenhouders te combineren. Bij ons vindt u onder andere de mooie kaarsenhouders van Rasteli. Kies een basiskleur zoals grijs en combineer deze basiskleur met een kleur die u steeds per seizoen wisselt. Zo kiest u in de lente voor gezellig geel, in de zomer voor sprankelend paars, in de herfst laat u oranje meer spreken en in de winter kiest u voor roodtinten. Zilveren en gouden kaarsen en kaarsenhouders fleuren uw interieur ook altijd op! Bij Tuincentrum Interflower in Lokeren hebben we een zeer ruimte keus aan woondecoratie. Kies uit verschillende soorten kaarsen en zoek de juiste kaarsenhouder erbij. Laat u inspireren door onze en breng sfeer in huis!

Bekijk openingsuren


 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Kaarsenplateau met diverse kaarsen

Presenteer uw kaarsen en kaarsenhouders op een groot kaarsenplateau. Dit plateau lijkt op een soort van dienblad en dient als decoratie in uw huis.

  • Plaats het kaarsenplateau bijvoorbeeld op een bijzettafel en zet hier verschillende groottes aan kaarsen en kaarsenhouders op. U zult verstelt staan van het resultaat!
  • Plaats nog wat bloemen, cactussen of vetplanten op het kaarsenplateau en u heeft helemaal een echt eyecatcher in huis!

Wij hebben verschillende kaarsenplateaus voor elke soort inrichting. Kiest u voor een zilveren plateau of gaat u liever voor een landelijke uitstraling door een houten kaarsenplateau samen te stellen? Ontdek de vele mogelijkheden in ons tuincentrum nabij Gent. Naast kaarsenplateaus hebben wij ook allerlei andere decoratieve spullen die uw plateau helemaal afmaken. 

Tuincentrum Interflower | Kaarsenhouders Rasteli

Verschillende kaarsenhouders combineren

Breng sfeer in huis door verschillende kaarsenhouders te combineren. Geurkaarsen zorgen voor een heerlijke geur in huis. U kunt per seizoen wisselen welke soort geur u in uw huis wilt verspreiden. Kies voor een heerlijke vanille geur of geniet lekker van warme appeltaartgeur met kaneel. Uw huis ruikt heerlijk en u droomt werkelijk weg in uw eigen paradijs. Bij ons tuincentrum in Lokeren hebben we een groot assortiment aan kaarsenhouders van Rasteli waardoor u verschillende soorten kaarsenhouders kunt combineren. Standaards en kaarsenhouders voor kleinere waxinelichtjes, licht doorlatende en doorzichtige kaarsenhouders. Wat u ook bedenkt, wij hebben het voor u!

Tuincentrum Interflower | Kaarsenhouders Rasteli

Koop kaarsen en kaarsenhouders in Lokeren

Haal nu uw kaarsen en kaarsenhouders in Lokeren. Ons tuincentrum heeft een groot assortiment woondecoratie, tuindecoratie, deurmatten, fotokaders en kaarsen. U maakt uw huis pas echt tot een thuis door (persoonlijke) accessoires toe te voegen. Dit kan door fotolijsten met persoonlijke foto's, maar ook door vrolijke, romantische of mooie kaarsenhouders neer te zetten. Maak het thuis knus door sfeerverlichting en kaarsen aan te steken. U zult merken dat u helemaal tot rust komt en lekker kunt relaxen 's avonds met de kaarsjes aan. Haal nu uw kaarsenhouders bij Tuincentrum Interflower in Lokeren en ervaar zelf hoe sfeervol uw huis eruit kan zien!

Openingstijden Tuincentrum Interflower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?