Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Feestdagen

Voor alle feestelijke gelegenheden zoals Moederdag, Vaderdag, Secretaressedag, Pasen, Halloween, Valentijnsdag en natuurlijk Kerst, komt u naar Interflower in Lokeren. Ons feestelijke assortiment passen wij elke keer aan op de nieuwste trends, mooiste kleuren en verrassendste items. 

Pasen

Een Christelijke feestdag waarop we vaak samenkomen met familie. Het fameuze Paasontbijt inclusief eieren zoeken in de tuin, gaat vaak gepaard met veel gezelligheid. Kleed uw huiskamer, tuin en keukentafel gezellig aan met de woonaccessoires van Interflower. Bij ons vindt u allerlei decoratie om het huis helemaal gezellig aan te kleden. Kom langs voor de mooiste vazen, servetten, etagères, kuikentjes en natuurlijk paaseieren! Wij zien u graag in de weken voor Pasen. 

Tuincentrum Interflower | Pasen

Kerst

De mooiste tijd van het jaar: Kerst. Bij Interflower hebben we een groots aanbod aan kerstartikelen. Zo komt u naar ons tuincentrum in Lokeren voor kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstballen, kerstversiering, kerstdecoratie en nog veel meer. Ontdek nieuwe trends op het gebied van kleur. Bent u toe aan een nieuwe set kerstballen? Bij Tuincentrum Interflower in Lokeren vindt u niet alleen klassieke ronde kerstballen, maar ook leuke figuren als kerstmannen, rendieren en zelfs sportitems voor in de boom. Laat uw boom schitteren met kerstverlichting van Interflower. Wij ontvangen u graag in de maanden voor Kerst.

Valentijnsdag

De dag van de liefde: Valentijnsdag. Verras uw geheime, eeuwige of overleden liefde met een prachtige rode roos van Interflower. Op 14 februari staat ons tuincentrum geheel in het teken van de liefde. Leuke woonaccessoires met harten, prachtige bloemen en natuurlijk verse boeketten met de mooiste bloemen om uw geliefde mee te verrassen. Kom langs bij Interflower in Lokeren en trek alles uit de kast om uw geliefde dit jaar eens echt te verrassen!

Tuincentrum Interflower | Valentijnsdag

Halloween  

Tijdens de griezeligste dag van het jaar is het tijd voor Halloween! Op 31 oktober vieren we internationaal Halloween. Deze dag staat geheel in het teken van spoken, griezels, spinnen, heksen, geesten, trollen en nog meer enge wezens. Bij Interflower hebben we een griezelig assortiment waarmee u uw huis spookachtig aankleedt. Kom langs voor de engste accessoires, de mooiste bloemen en natuurlijk voor de grootste pompoenen! Onze pompoenencollectie bestaat uit pompoenen die wij al voor u hebben uitgesneden, maar ook uit oranje pompoenen die u zelf uitsnijdt. Met onze lampionnenslingers, lichtgevende pompoenen en enge decoratie maakt u er deze Halloween een stijlvolle, enge, maar vooral griezelige Halloween van!

Tuincentrum Interflower | Halloween

Moederdag

De liefste, sterkste, mooiste vrouw van de wereld in het zonnetje zetten? Kom voor prachtige Moederdagcadeaus, bloemen, boeketten en nog veel meer woondecoratie naar Interflower in Lokeren, nabij Gent. Wij hebben alles in huis om uw moeder te verrassen met mooie geuren, kaarsen, bloemen en accessoires. Cadeaus bij Interflower zijn uniek en geven uw moeder echt het gevoel dat zij zich gewaardeerd voelt. Kom langs in de dagen voor Moederdag voor de mooiste woondecoratie voor mams.

Vaderdag

Voor Vaderdag biedt een tuincentrum als Interflower een schat aan cadeau-ideeën voor vaders met groene vingers of een liefde voor de buitenwereld. Van robuuste gereedschapssets en potten tot hoogwaardige barbecues en comfortabele tuinstoelen, het assortiment voor vaderdagcadeaus is gevarieerd en doordacht. Hier kunnen vaders hun passie voor tuinieren en het buitenleven goed benutten! Met zorgvuldig geselecteerde geschenken uit het tuincentrum toont u waardering voor vaders' inzet en creëert u een onvergetelijke Vaderdag.

Secretaressedag

Voor Secretaressedag biedt een tuincentrum als Interflower een prachtig assortiment cadeaus, met bloemen als tijdloze blijk van waardering. Een kleurrijk boeket, zorgvuldig samengesteld door getalenteerde bloemisten, straalt niet alleen frisheid uit maar ook dankbaarheid. Daarnaast kunnen elegante kamerplanten, stijlvolle potten, of zelfs gepersonaliseerde accessoires de perfecte keuze zijn. Door te kiezen voor cadeaus uit het tuincentrum toont u op Secretaressedag op een betekenisvolle manier uw dankbaarheid voor de inzet en professionaliteit van uw secretariaatsmedewerkers.

Openingsuren Tuincentrum Interflower

Open filters Sluit filters

Producten filter

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?