Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuinhuizen

Naast tuinplanten, outdoor decoratie, BBQ's en trendy tuinmeubelen; kan u in ons tuin shopping center ook terecht voor stijlvolle stalen tuinhuizen. Zo transformeert u uw buitenruimte helemaal naar úw wens!

Bent u op zoek naar een elegant opberghuisje, sfeervolle ontspanningsruimte of veelzijdige werkplek voor in uw tuin? Tuincentrum Interflower is nu ook geregistreerd verdeler van Telluria tuinhuizen.

Deze stalen tuinhuizen en -lounges zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden; en bieden naast functionaliteit ook een vleugje verfijning aan uw tuin.

Tuincentrum Interflower | Tuinhuizen | Telluria

Waarom kiest u voor een tuinhuis van Telluria?

Waarom zou u kiezen voor een Telluria tuinhuis? Ten eerste bieden ze een veelzijdige buitenruimte voor talloze mogelijkheden. Of het nu gaat om een stijlvolle lounge of een knusse leeshoek; de mogelijkheden zijn eindeloos. Ten tweede zijn de tuinhuizen van Telluria gemaakt met oog voor detail en vakmanschap. Ze stralen elegantie uit en zijn ontworpen om lang mee te gaan, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien voegen ze een vleugje charme toe aan uw buitenruimte! Een andere belangrijke reden om te kiezen voor een Telluria tuinhuis is de extra leefruimte die het biedt. U kunt het gebruiken als een uitbreiding van uw huis, waardoor u meer ruimte heeft voor ontspanning, hobby's of zelfs als thuiskantoor. Bij Tuincentrum Interflower zijn we expert in het transformeren van uw droomtuin. Bezoek ons vandaag nog en ontdek de Telluria tuinhuizen! Creëer uw eigen magische wereld in uw achtertuin, alleen bij Tuincentrum Interflower!

Vind uw droomtuinhuis bij Interflower

Met een Telluria tuinhuis creëert u een hoogwaardige, duurzame buitenruimte waar u van kan genieten én die uw persoonlijke stijl weerspiegelt. Kom langs en bekijk het toonzaalmodel in ons gezellig tuin shopping center in Lokeren. In de uitgebreide catalogus, te verkrijgen in ons tuincentrum, vindt u gegarandeerd hét tuinhuis dat perfect bij uw wensen past. Wilt u meer informatie? Onze medewerkers helpen u graag verder!

Bekijk openingsuren

Open filters Sluit filters

Producten filter

Wat zijn de voordelen van Telluria tuinhuizen?

Telluria biedt hoogwaardige stalen tuinhuizen, lounges en garages waarbij inrichting, comfort én stijl hand in hand gaan.

  • Alle tuinhuizen hebben een sterke en duurzame gegalvaniseerde draagstructuur, en vragen amper onderhoud.
  • Het systeem bestaat uit geprefabriceerde onderdelen die makkelijk op te bouwen zijn. 
  • De diverse modellen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.
  • De verschillende afwerkingsmogelijkheden hebben een moderne, strakke uitstraling die past bij zo goed als elke bouwstijl en omgeving.

Met een Telluria tuinhuis creëert u een hoogwaardige, duurzame buitenruimte waar u van kan genieten én die uw persoonlijke stijl weerspiegelt. 

Tuincentrum Interflower | Tuinhuizen | Telluria

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?