Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Vogelspeelgoed

Open filters Sluit filters

Producten filter

Wist u dat vogels van speelgoed houden? Vogels spelen ook met elkaar in het wild, daarom is het belangrijk om thuis ook voldoende speelmogelijkheden aan te bieden. Vogels zijn misschien niet de eerste dieren waar u aan denkt bij het hebben van huisdieren. Maar vogels kunnen uw beste vrienden worden. Bij tuincentrum Interflower in Lokeren weten wij wat vogels nodig hebben. Vraag onze medewerkers om advies over welke soorten speelgoed geschikt zijn voor uw vogel(s).

Vogel speelgoed

Speelgoed voor vogels klinkt wellicht een beetje raar, maar vogels zijn er dol op! Bij tuincentrum Interflower in Lokeren hebben we veel verschillende soorten speelgoed om uw fladderende vriend tevreden te houden. Spelen draagt bij aan de mentale gesteldheid van uw vogels. Daag uw vogels uit met spelletjes waardoor zij mentaal uitgedaagd worden. Laddertjes in uw kooi zorgen ervoor dat uw vogel zijn evenwicht traint. Wij hebben verschillende kleuren en soorten ladders voor in uw kooi. Speeltjes die terugveren zijn vogels ook dol op. Het gaat erom dat het speelgoed de vogel uitdaagt en dat het de vogel bezighoudt. 

Waar moet u op letten bij vogel speelgoed?

Vogels kunnen nog wel eens dingen slopen, houdt uw vogel daarom goed in de gaten! Koop speelgoed dat niet snel stuk gaat en wel tegen een stootje kan. Vogels houden ervan om dingen kapot te maken, probeer daarom een speeltje te vinden die de vogel als het ware 'stuk' kan maken. Koop speelgoed van goede kwaliteit, kleine, loszittende onderdelen eten vogels op en daardoor raken vogels ziek. Vraag ons personeel om de juiste speeltjes voor uw vogel. Een blije vogel zorgt voor een blij baasje!

Vogel speelgoed - Interflower

Vogel speelgoed kopen bij Tuincentrum Interflower

Wilt u speelgoed voor uw fladderende vriend kopen? Tuincentrum Interflower heeft een groot assortiment aan creatieve speeltjes voor uw vogel(s)! Daag uw vogels mentaal uit en zorg dat ze voldoende beweging krijgen. Zoek zelf de speeltjes uit of laat u adviseren door een van onze gespecialiseerde werknemers. Wij helpen u graag, dus schroom niet om vragen te stellen! Kom langs in ons tuincentrum in Lokeren of bel of mail naar info@interflower.be om een medewerker te spreken. Wij zien u graag snel in ons sfeervolle tuincentrum!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?