Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Graszoden

Wilt u graag graszoden bestellen? Dat kan bij Tuincentrum Interflower! Interflower is dé graszodenspecialist van Lokeren, dus u kunt met een gerust hart uw graszoden bij ons bestellen. 

In het voorjaar zijn graszoden beschikbaar van 15 maart t.e.m. eind juni. 

In het najaar zijn graszoden beschikbaar van begin september t.e.m. 25 oktober.

Bestellen kan in onze winkel, via mail (zie hieronder) of via onze webshop.

 

Om de kwaliteit van onze graszoden te kunnen garanderen, leveren wij uw online bestelling enkel in onze eigen regio (postcodes 9080, 9100, 9111, 9112, 9180, 9190, 9200, 9220, 9240, 9250, 9260, 9270, 9290, 9160, 9140, 9170, 9000, 9120).

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Aanleg gazon 

Wij hebben een uitgebreid assortiment gazon: van grasmatten tot graszaad, maar ook gazon gerelateerde producten voor het onderhoud van uw gazon zoals grasmaaiers, handmatige grasscharen, grastrimmers en strooiwagens. 

Het voorjaar is de beste tijd om een nieuw gazon te zaaien.

In ons tuincentrum vertellen wij u graag hoe u het beste een gazon kunt aanleggen. Met dit korte stappenplan kunnen we u vast een eerste richtlijn geven bij de aanleg van een gazon.

  1. Egaliseer de grond.
  2. Nu zijn er twee mogelijkheden: de aanschaf van graszoden, dit is aanzienlijk duurder dan inzaaien, maar u heeft snel een groen gazon. Of zelf een gazon zaaien met graszaden.
  3. Kiest u voor zaaien? Dan moet het graszaad losjes worden ingeharkt en de grond vochtig worden gemaakt en gehouden. Na ongeveer zes weken, dat ligt aan de temperatuur, kan het voor de eerste keer gemaaid worden. 

Verzorging en onderhoud gazon

Naast het gebruik van belangrijke onderhoudsproducten is het tevens van belang om het gazon regelmatig te bemesten. In ons tuincentrum vindt u combinatieverpakkingen waarmee u deze belangrijke kernpunten uit het onderhoud kunt uitvoeren. Verder is het van belang om het gras 1 á 2 maal per week te maaien. Wacht niet tot het gras te lang is, dan wordt uw gazon namelijk geel! Mossen en onkruid verwijdert u in het voorjaar. Wilt u snel resultaat? Dan is het ook mogelijk om complete graszoden te bestellen. 

Gazon en onderhoudsproducten kopen in Lokeren

Bezoek ons tuincentrum in Lokeren en krijg tips, informatie en advies over (de aanleg van) uw gazon. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor de aanleg van uw gazon of het onderhoud van uw gazon. Meer weten over een mooi en gezond gazon? Kom dan langs bij Interflower en geniet meteen van een lekkere lunch in ons cafetaria! 

Wilt u graag graszoden bestellen? Dat kan bij Tuincentrum Interflower! Bestellen kan in onze winkel, via onze webshop, maar ook via de mail. U kunt mailen naar: [email protected]. Houdt u er rekening mee dat er een voorschot betaald moet worden bij het bestellen van de graszoden.

Advies nodig?

Heeft u vragen of behoefte aan adviezen over gazon onderhoud en bijvoorbeeld uw maaimachine? Dan bent u van harte welkom bij Tuincentrum Interflower in Lokeren! U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen door een mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar +32 934 806 03.

Graszoden bestellen? Stuur een mailtje!