Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Eénjarigen en kuipplanten

"Ik wil een zomer lang genieten van kleurrijke plantjes!" Dat is een vraag die wij in het voorjaar vaak te horen krijgen van onze klanten. Daar hebben wij een oplossing voor, want bij Tuincentrum Interflower in Lokeren vindt u een ruim aanbod voordelige (tuin)planten, zoals kuipplanten en éénjarige planten, oftewel perkplanten. Eénjarige planten en kuipplanten kopen in de omgeving van Zele, Lokeren of Waasmunster? Eénjarige planten worden ook wel perkplanten genoemd. Deze vrolijke planten bloeien een zomerlang mooi in een balkonbak, planenbak of gewoon in de volle grond in de tuin. Zet u perkplanten in een bak? Zorg dan wel dat de planten voldoende voeding krijgen. U vindt diverse soorten perkplanten en kuipplanten in ons assortiment. Kom langs in Lokeren en ontdek het zelf!

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Eénjarige tuinplanten: kleurrijke bloeiers in elke tuin

Met éénjarige tuinplanten geniet u de hele zomer door van prachtige kleuren in de tuin. Eénjarigen bloeien meerdere maanden achter elkaar volop. Kies bijvoorbeeld voor prachtige violen in de tuin. Vul een bloempot of bloembak met verschillende kleuren violen. Andere éénjarigen die prachtig in een bloempot staan, zijn bijvoorbeeld afrikaantjes, madeliefjes en petunia's. Al deze perkplanten vindt u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Ook voor hangplanten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hangende tuinplanten als fuchsia, verbena, viooltjes en petunia's. Vraag ons personeel naar de beste tuinplanten voor in uw tuin. 

Kuipplanten: mediterrane planten

De meeste kuipplanten komen uit de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee. Geef ze een warm plekje op het terras of zet ze in de tuin, kuipplanten houden namelijk van een zonnige plek. In de wintermaanden is het belangrijk dat u kuipplanten goed beschermt tegen de kou. U kunt er ook voor kiezen om de kuipplanten in het najaar naar binnen te halen. Een koele, onverwarmde ruimte is dan al voldoende. Geef kuipplanten in het najaar heel weinig water tot ze in het voorjaar weer uit gaan lopen, dan mogen ze ook verpot en wat teruggesnoeid worden.

Een aantal kuipplanten uit ons assortiment in Lokeren:

Bezoek Tuincentrum Interflower voor kuipplanten en éénjarige planten

Woont u in Zele, Lokeren of Waasmunster en wilt u meer weten over éénjarigen planten, kuipplanten of kruiden? Kom naar ons tuincentrum, onze groenspecialisten helpen u graag verder! Wie weet geniet u binnenkort van heerlijke kruiden, prachtige kuipplanten of sierlijke éénjarigen. U bent van harte welkom in ons tuincentrum! Wij staan van dinsdag tot en met zondag voor u klaar en helpen u graag met alle tuinplanten!

Advies nodig?

Heeft u vragen? Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@interflower.be of te bellen naar +32 934 806 03.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?