Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Grote kamerplanten

Bij Interflower hebben we fantastische grote kamerplanten voor in huis. Grote kamerplanten zijn echte blikvangers en brengen direct meer sfeer in huis. Creëer de stijl die u leuk vindt met de grote kamerplanten van Interflower. Bij ons vindt u prachtige grote kamerplanten in allerlei soorten en maten. Bent u op zoek naar een grote kamerplant die de kerstboom vervangt? Wij hebben middelgrote, grote en extra grote kamerplanten die perfect passen in uw nieuwjaarsinterireur! Kom langs in Lokeren en ontdek ons assortiment grote kamerplanten. 

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Monstera: eenvoudig in onderhoudMonstera - Interflower

De Monstera is niet alleen een lust voor het oog, ook is deze gemakkelijk te verzorgen. De Monstera is dé trendy plant van dit moment. Deze hippe plant komt steeds vaker in woonkamers, kantoorpanden en cafés voor en ook op Instagram zien we deze plant erg vaak voorbij komen.De plant heeft een fantastische uitstraling en vereist weinig verzorging, dit maakt de Monstera een perfecte grote kamerplant! Ook in uw huiskamer staat deze grote kamerplant zeker geweldig! De gaten in de bladeren van deze plant vormen zich pas als de plant wat ouder is, als deze nog jong is zijn de bladeren in de vorm van een hart. Hoe meer gaten in het blad, hoe gezonder de plant! Kom naar Interflower in Lokeren en bekijk ons ruime aanbod aan grote kamerplanten, inclusief de Monstera! 

Goudpalm: luchtzuiverend en tropisch

De Goudpalm is een goede vervanger van de kerstboom. Na de kerstperiode heeft u hoogstwaarschijnlijk al genoeg geld uitgegeven aan cadeaus, kerstdiners en versieringen. Gelukkig hoeft een grote kamerplant helemaal niet duur te zijn! De prachtige Goudpalm zien is een echte blikvanger in huis en te koop bij Interflower. De Goudpalm geeft uw interieur een tropisch tintje en brengt direct meer warmte en uitstraling met zich mee Tevens zorgt de Goudpalm ook voor een optimale luchtvochtigheid in huis! De Goudpalm is namelijk een perfecte luchtvochtigheidsregelaar. De juiste luchtvochtigheid is erg belangrijk voor uw gezondheid, maar ook voor de gezondheid dieren en andere planten in huis. Dat noemen wij een win-win-situatie!

Yucca - InterflowerYucca: stoere plant met karakter

De Yucca is een stoere plant die ons doet denken aan cowboys en woestijnen. Dit is dan ook de regio waar deze plant oorspronkelijk vandaan komt: Zuid-Amerika en de staten van de VS die aan Mexico grenzen. De Yucca is warmte en droogte wel gewend en vindt het daardoor helemaal niet erg om bij u in de (verwarmde) woonkamer te staan. Wel is het een plant die de juiste verzorging eist; de Yucca heeft regelmatig water en plantenvoeding nodig. Ook moet u erop letten dat u de Yucca op een lichte standplaats in de kamer zet. Kom naar Interflower en bekijk ons aanbod aan grote kamerplanten zoals de Yucca. Heeft u vragen over deze stoere plant? Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om u te helpen.

Grote kamerplanten kopen bij Interflower

Grote kamerplanten koopt u natuurlijk bij Interflower in Lokeren. Bij ons vindt u hoge kwaliteit kamerplanten die jarenlang plezier geven. Wilt u meer informatie of advies over de verzorging van grote kamerplanten? Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en geven u graag advies over welke grote kamerplant het beste bij u past. Bent u klaar om de kerstperiode achter u te laten en u te focussen op een nieuw jaar, met een schone lei en een fris huis? Kom langs bij Interflower en vul die lege plek op met een grote kamerplant. Hopelijk zien wij u snel in ons tuincentrum in Lokeren, nabij Gent en Sint-Niklaas.

Bent op zoek naar andere kamerplanten, zoals groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten of luchtzuiverende kamerplanten? Bekijk dan de volgende pagina's: