Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Vuurhaarden & -schalen

Door een vuurhaard of vuurschaal 's avonds aan te steken, kunt u net even wat langer buiten zitten én is het ook nog eens heel gezellig! Bij Tuincentrum Interflower in Lokeren vindt u diverse vuurhaarden en vuurschalen. Deze kunt u bijvoorbeeld in de tuin zetten of op tafel plaatsen en creëert u veel gezelligheid in de tuin. Geen tijd om langs te komen? Geen nood, u kan onze vuurschalen ook in onze webshop bestellen!*

*Wilt u een vuurschaal in onze webshop bestellen? Gelieve er AUB rekening mee te houden dat wij deze enkel in onze eigen regio leveren (postcodes 9160, 9080, 9100, 9111, 9112, 9180, 9190, 9200, 9220, 9240, 9250, 9260, 9270, 9290).

 

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten

Wat is een vuurhaard?

Een vuurhaard is eigenlijk een soort open haard voor in uw tuin. Door een paar blokjes hout aan te steken, kunt u  's avonds wanneer het afkoelt lekker buiten blijven zitten. Naast de warmte is het vooral ook heel gezellig om met een knetterend vuurtje nog even buiten te zitten. U kan er ook heel leuk marschmallows boven roosteren met de kids.

Tuincentrum Interflower | Lokeren | Vuurhaarden & Vuurschalen

Vuurschalen in diverse soorten bij Interflower

Bij Tuincentrum Interflower vindt u vuurhaarden in verschillende soorten die zowel bij een moderne als industriële tuin passen. Voor elk wat wils dus! De vuurschalen in ons tuincentrum zijn in verschillende vormen en grootte verkrijgbaar. Zo vindt u bij ons ook vuurschalen die compact zijn en dus zeer geschikt voor een kleine tuin. Perfect om met familie of vrienden gezellig buiten te borrelen en gezellig bij te kletsen.

Voordelen van een vuurhaard of vuurschaal

Of u nu kiest voor een vuurhaard of vuurschaal; ze hebben vele voordelen. Naast dat het gezellig is en warmte geeft, heeft het ook andere voordelen:

  • Een vuurhaard geeft veel sfeer in de tuin, zowel overdag als in de avond. Omdat er veel warmte uit de vuurhaard komt, kunt u nog tot laat buiten zitten.
  • Met een vuurschaal creëert u een echte lounge hoek. Een vuurschaal geeft aardig wat warmte, maar rookt verder niet.
  • Bij een tuinfeest, borrel of barbecue zorgt een vuurhaard of vuurschaal natuurlijk voor veel gezelligheid en warmte.
  • Vuurhaarden en vuurschalen zijn ook geschikt om in de winter te gebruiken. Leuk bij een winter barbecue!

Tuincentrum Interflower | Lokeren | Vuurhaarden & Vuurschalen

Koop uw vuurhaard of vuurschaal in Lokeren bij Tuincentrum Interflower

Bij Tuincentrum Interflower in Lokeren vindt u een uitgebreid aanbod vuurhaarden en vuurschalen. Wilt u met koudere dagen nog wat langer buiten zitten? Dan is een terrasverwarmer misschien iets voor u. Bij ons vindt u heaters voor een grote tuin, maar ook voor een kleine tuin. Kortom, bent u op zoek naar wat meer warmte in de tuin, waardoor u 's avonds langer buiten kunt blijven zitten. Kom dan naar Tuincentrum Interflower in Lokeren en bekijk onze diverse producten.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?