Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Elektrisch snoeigereedschap

Voor elektrisch snoeigereedschap moet u bij Interflower in Lokeren zijn. De heg snoeien was nog nooit zo gemakkelijk. U staat te popelen wanneer het snoeiseizoen begint. Dan gaat u namelijk lekker aan de slag met uw elektrisch snoeigereedschap. Klaar tuinklussen sneller en comfortabeler met elektrisch snoeigereedschap. U koopt bij ons natuurlijk ook gewoon handgereedschap als snoeischaar, maar wilt u tuinklussen nog sneller en makkelijker klaren? Kies dan voor elektrisch snoeigereedschap van Interflower. Met een elektrische snoeischaar hoeft u geen knipbewegingen meer te maken, dit doet het product allemaal automatisch.

Elektrisch snoeigereedschap - InterflowerWaarom elektrisch snoeigereedschap

Wij horen u denken: 'waarom elektrisch snoeigereedschap?' Wel hierom: 

  • Het werk neemt minder tijd in beslag in vergelijking met manueel handgereedschap of een gewone snoeischaar

  • U bent altijd verzekerd van een fantastisch eindresultaat in een handomdraai

  • Het onderhouden van elektrisch snoeigereedschap neemt minder tijd in beslag dan het schoonmaken en slijpen van manueel handgereedschap

Kijkt u al weken op tegen het snoeien van de heg rondom uw huis? Deze klus klaart u binnen een dag met de elektrische snoeigereedschappen van Interflower. Ook als u fysiek minder sterk bent, krijgt u het zelfs voor elkaar om zonder hulp van anderen zelf uw haag te snoeien. 

Soorten elektrische snoeigereedschappen

Welke elektrische snoeischaren bestaan er dan allemaal? Bij Interflower koopt u voor alle snoeiklussen in de tuin het juiste elektrische gereedschap.

  1. Heeft de buxus een snoeibeurt nodig? Geen probleem. Met de elektrische buxussnoeischaar knipt u de buxus in elke vorm die u wenst. De buxussnoeischaar is probleemloos met één hand te bedienen. Het lichtgewicht zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig aan de slag kunt. Kiest u voor een buxusschaar met een snoer of wilt u een buxussnoeischaar met een accu zodat u geen last heeft van een bungelend snoer. Kom langs en bekijk de mogelijkheden. 
  2. Kan de heg wel een knipbeurt gebruiken? Kom langs voor elektrische heggenscharen. Met elektrische heggenscharen knipt u halfhoge heggen in een handomdraai. Van kleine heggenscharen tot grote types met een zwaardlengte tussen de 40 en 50 centimeter. Met een grote heggenschaar snoeit u eenvoudig de haag in een prachtige rechte vorm.

Elektrisch snoeigereedschap gevaarlijk

Denk aan uw veiligheid bij het gebruik van elektrisch snoeigereedschap. Gebruik stevige handschoenen om de elektrische snoeischaar mee vast te houden. Met handschoenen heeft u goede grip op het handvat en zijn uw handen tevens beschermd tegen scherpe bladeren of takken. Gebruik ook een veiligheidsbril bij het snoeien van uw heg. Takken die uitsteken of rondvliegend snoeisel zorgt voor lelijke verwondingen aan uw gezich en oog. Veiligheid voor alles! Zorg ervoor dat u de stekker in een stopcontact steekt wat veilig is. Bekijk ook of er een noodhendel op het gereedschap zit. Mocht er onverwachts iets gebeuren, dan handelt u snel door de noodhendel te gebruiken. Hiermee schakelt u het apparaat direct uit.

Elektrisch snoeigereedschap - InterflowerOnderhoud elektrisch snoeigereedschap

Net als gewoon snoeigereedschap dient u elektrisch snoeigereedschap ook te onderhouden. Een goede reinigingsbeurt na het snoeien hoort hier bijvoorbeeld bij. Leg uw elektrisch snoeigereedschap tijdens het snoeien bijvoorbeeld nooit zomaar op de grond, hiermee raken de messen onnodig beschadigd en zijn ze minder scherp voor de echte klus.Ook na het snoeien bergt u het gereedschap op door ze bij voorkeur op te hangen aan de muur. Zo voorkomt u slijtage aan de messen en blijft de scherpte van de messen optimaal. Heeft u vragen over het onderhouden van elektrisch snoeigereedschap? Kom langs en vraag ons personeel om advies.

Elektrisch snoeigereedschap kopen

Kom langs bij Interflower in Lokeren, vlakbij Gent en Sint-Niklaas voor de beste elektrische snoeischaren. Elke snoeiklus in de tuin wordt gemakkelijker en sneller. Het snoeien van een heg duurt voortaan geen dagen meer, maar klaart u gewoon zelf in een paar uur. Elektrisch snoeigereedschap is duurder dan manueel gereedschap, maar u heeft nog lang plezier van deze investering. Bekijk ons assortiment elektrische snoeigereedschappen in Lokeren. Bent u naast een elektrische snoeischaar ook op zoek naar een elektrische grasmaaier? Ook daarvoor is Interflower the place to be. Tot snel in ons mooie tuincentrum in Lokeren. Plan uw route naar ons tuincentrum via de contactpagina.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?