Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Tuinsets

Met een tuinset creëert u één keer een comfortabele zithoek in de tuin. Bij de keuze van een tuinset komt meer kijken dan u misschien denkt. Zo is het belangrijk om de grootte van de tafel te bepalen, het aantal stoelen, het materiaal van de tuinset en natuurlijk moet het ook aansluiten bij de stijl van de tuin. Bestel uw tuinset nu makkelijk in onze webshop*, of kom ons volledige assortiment ontdekken in ons tuin shopping center in Lokeren (maart t.e.m. augustus).

*Wilt u een tuinset in onze webshop bestellen? Gelieve er rekening mee te houden dat wij uw online bestelling enkel leveren in onze eigen regio (postcode 9160, 9080, 9100, 9111, 9112, 9180, 9190, 9200, 9220, 9240, 9250, 9260, 9270, 9290).  Woont u verder? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons bellen op telefoonnummer 032-93480603 en wij kijken na wat mogelijk is.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 22 van 22 producten

Het materiaal van de tuinset

De keuze aan materialen van een tuinset is tegenwoordig erg breed, zo zijn er authentieke houten tuinsets, maar ook lichtere tuinsets van kunststof en wicker of strakke tuinsets van aluminium. Bijna elk materiaal is tegenwoordig van zulke goede kwaliteit dat het qua onderhoud weinig tijd kost, en de tuinstoelen en tafels ook lang mee gaan. Het is dus vooral belangrijk om een materiaal te kiezen dat u zelf mooi vindt.

Tuincentrum Interflower | Tuinset en loungesets

Het aantal stoelen bij de tuinset

Dit lijkt een makkelijke vraag: hoeveel stoelen heb je nodig? Maar houdt er ook rekening mee dat je bezoek ook een zitplek wilt geven. Als je met ze tweeën bent, kun je bijvoorbeeld twee extra stoelen aanschaffen en deze opbergen in het tuinhuisje. Dan haal je zo stoelen tevoorschijn als je bezoek hebt. Heb je een grote familie? Dan kunnen inklapbare stoelen ook handig zijn, zodat deze niet zo veel ruimte innemen. Voor op het balkon is natuurlijk niet zo veel ruimte voor stoelen, dan is een tête-à-tête tuinsit een ideale oplossing.

Uw tuinset samenstellen

Bij Interflower vindt u ook losse tuintafels en tuinstoelen. Misschien vindt u de stoelen van een bepaalde tuinset wel heel mooi, maar heeft u al een andere tuintafel op het hoog. Op deze manier kunt u zelf uw tuinset samenstellen. Ook loungesets kunt u zelf samenstellen, zoek de loungestoelen uit die in uw tuin passen, en combineer ze met een handige loungetafel. Vergeet de parasol niet! Zo kunt u 's zomers extra lang in de tuin zitten.

Tuincentrum Interflower | Tuinset en loungesets

Onderhoud de tuinset

Het onderhoud van een tuinset kost niet heel veel tijd, maar is wel nodig om zo lang mogelijk van uw tuinset te kunnen genieten. We geven graag wat tips:

  • Dek de meubelen af als u ze langere tijd niet gebruikt, met bijvoorbeeld een tuinmeubelhoes.
  • Vaak is het schoonspuiten van de meubelen voldoende als ze vies zijn. Neem ze vervolgens af met een zachte borstel.
  • Voor houten tuinmeubelen kan een onderhoudsbeurt goed zijn, volg dan eerst bovenstaande stap, laat het hout drogen en smeer de meubelen in met een laag tuinmeubelolie.
  • Er is ook tuinmeubelspray beschikbaar zodat ook de hoekjes van de tuinmeubelen goed ingevet worden.

We informeren u graag over de onderhoud van uw tuinmeubelset en welk materiaal het meest onderhoudsvriendelijk is. U bent van harte welkom bij Interflower in Lokeren, waar u de tuinsets ook kunt uitproberen!

Bezoek Tuincentrum Interflower

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?