Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kattenmanden & -kussens

Katten slapen een groot deel van de dag en vaak kiezen ze daarvoor het meest comfortabele plekje uit in huis. Bij Interflower vindt u daarvoor heerlijk warme mandjes en knusse kattenkussens!

Open filters Sluit filters

Producten filter

U kent het waarschijnlijk wel: er wordt een pakketje bezorgd en na het uitpakken heeft de kat de doos meteen ontdekt. Andere katten liggen het liefst zo dicht mogelijk bij de verwarming. Met een handige radiatormand of stevig kattenholletje zal uw kat nog lekkerder slapen!

Kattenmand kopen

De meeste kattenmanden zijn voor elke kat geschikt, maar het is niet zo fijn om erachter te komen dat uw kat te groot is voor de kattenmand. Let daarom op de afmeting van de mand als uw kat graag languit in het mandje ligt. Bij Interflower vindt u kattenmanden in allerlei verschillende kleuren, materialen en patronen: effen, met een gezellige print of in een bonte kleur en van stof of riet. Zo vindt u altijd een kattenmand die in uw interieur past.

Kattenhangmat

Kruipt uw kat vaak tegen de verwarming aan? Hang dan een kattenhangmat aan de radiator. Ook deze matten zijn er in verschillende kleuren, onder andere van het merk Lief! Let erop of uw verwarming geschikt is om een kattenhangmat aan te hangen. De hoes van de kattenhangmat kan meestal van de bevestiging afgehaald worden zodat u de hoes kunt wassen.

Leuke kattenholletjes

Als de kartonnen doos weer de deur uit is, wil uw viervoeter natuurlijk wel een aantrekkelijk alternatief. Ga voor een kattenholletje of een kattenhuis, deze zijn bij Interflower verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder in een stijlvolle vierkant of als rond holletje, bijvoorbeeld als onderdeel van een krabpaal.

Merken kattenmanden & -kussens

Naast kattenmanden & -kussens van het merk Lief! vindt u bij Interflower ook kattenmanden & kattenkussens van het merk Gebr de Boon, Boony en NapZZ. Kom langs en bekijk ons volledige assortiment, wij verkopen uiteraard ook alles voor uw hond, waaronder hondenmanden en hondenvoer!

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?