Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Snijbloemen

Snijbloemen kopen in Lokeren? Kom naar tuincentrum Interflower en laat u verrassen door ons kleurrijke, vers en ruim aanbod snijbloemen, boeketten en bloemstukken. Met de mooiste snijbloemen in diverse kleuren maken wij diverse bloemstukken en boeketten. De bloemen worden dagelijks vers aangeleverd. Hierdoor garanderen wij dat u lang plezier van uw boeket heeft!

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Assortiment snijbloemen

Ons assortiment aan snijbloemen is zeer kleurrijk en divers. Van verschillende soorten en maten van de mooiste bloemen maken wij creatieve bloemstukken en boeketten. Ook losse bloemen zijn prachtig voor in elke woonkamer. Populaire snijbloemen zijn bijvoorbeeld rozen, tulpen, chrysanten, gerbera's en lelie's. Dit is slechts een kleine greep uit het bloemenassortiment bij Tuincentrum Interflower. Hiermee stellen wij allerlei boeketten samen, afgestemd op het seizoen, of op bepaalde feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Valentijnsboeketten met sprekende rode rozen.
  • Paasboeketten met gele rozen, irissen en leeuwenbek.
  • Plukboeket of veldboeket met gipskruid, zonnebloem en gerbera's.
  • Kerstboeket met rode lelie's, eucalyptus en extra decoratie.

Snijbloemen - InterflowerNatuurlijk kunt u ook uw eigen boeketten samenstellen met onze snijbloemen. Combineer stelen van verschillende lengtes met elkaar en gebruik maximaal 3 verschillende kleuren, om het niet te bont te maken. 

Tips voor boeket schikken

We geven u graag wat tips voor het schikken van het boeket. Een goed begin is het halve werk, dus begin met een schone vaas! Haal de onderste bladeren van de stelen zodat er genoeg zuurstof in de vaas komt. Zet daarna de bloemen met de stevigste stelen in de vaas, tegenover elkaar, en werk zo kruislings door, zodat de minder stevige stelen op de andere bloemen kunnen leunen. Als het goed is blijven deze dan rechtop staan. Let er ook op dat u niet dezelfde kleuren aan één kant zet, of alleen groene stelen op dezelfde plek in de vaas hebt staan. Wissel af met kleur, grootte en soort bloemen. Op deze manier kunt u nu elk boeket zelf schikken!

Zo lang mogelijk van uw snijbloemen genieten

Hoe kunt u zo lang mogelijk van uw snijbloemen genieten? Snijbloemen scheiden altijd een stofje uit als ze afgesneden zijn, waardoor het water troebel wordt en de bloemen na verloop van tijd slap gaan hangen. Deze bacteriën houdt u tegen door een druppeltje chloor of bleek bij het water te doen. Wat extra suiker zorgt voor energie voor de bloemen. Ververs het water om de drie dagen en snijd dan ook nog een stukje van de steel af. Als sommige bloemen slap gaan hangen, haal deze dan uit het boeket en zet ze apart in een vaasje, dat zal zowel het boeket als de bloem zelf goed doen.

Snijbloemen kopen in Lokeren

Wilt u ons aanbod aan snijbloemen bekijken? Bezoek dan ons tuincentrum in Lokeren en laat u inspireren door ons diverse en kleurrijke aanbod. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en u bent uiteraard van harte welkom in ons tuincentrum! Heeft u advies nodig over de verzorging van de bloemen, of bloemen voor bepaalde gelegenheden? Voor vragen over ons assortiment snijbloemen kunt u een mail sturen naar info@interflower.be of bellen naar +32 934 806 03. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een boeket voor zowel bruiloften als begrafenissen of crematies. Hiervoor maken we graag genoeg tijd vrij.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?