Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Regenton

Vang regenwater op met een regenton. Wanneer het regent, is het verstandig om het regenwater op te vangen. Sluit de regenpijp aan op de reegnton en het overtollig reegnwater loopt zo in de ton. Dit regenwater gebruikt u onder andere voor het bewateren van tuinplanten, bomen, coniferen en het gazon. Verspil geen waardevol kraanwater voor het bewateren van uw tuinplanten, maar gebruik een regenton om het water op te vangen. Een duurzame oplossing voor dagelijks gebruik! De regenton vult zich met water tijdens de natte maanden in bijvoorbeeld de herfst of de lente. In de steeds warmer wordende zomers gebruikt u dan regenwater uit de regenton waarmee u de tuinplanten besproeit. Kom langs voor verschillende modellen regentonnen. 

Houten regentonHouten regenton - Interflower

Een regenton hoeft niet lelijk te zijn. Er bestaan talloze elegante regentonnen die helemaal niet misstaan op uw dakterras of in de tuin. Wij verkopen houten regentonnen met prachtige metalen randen. De houten regenton sluit goed af en zorgt ervoor dat het water goed bewaard blijft, zodat u het tijdens droogte in de zomer kan gebruiken om de tuin en het gazon mee te sproeien. Sluit de regenton aan op de regenpijp, zo vult de regenton zich automatisch met regenwater. Zit de regenton vol? Zorg dan dat u een tweede regenton aansluit zodat u meer water bewaart. Vraag ons personeel om advies. Zij weten alles van het soort hout, het type regenton en nog meer vragen die u wellicht heeft.

Kunststof regenton

Bij ons op de gereedschapafdeling, vindt u alles om uw tuin te bewateren, zoals tuinslangen, sproeisystemen en gieters. Maar wat dacht u van een kunststof regenton? Vang regenwater op, bewaar het in de regenton en gebruik het voor het bewateren van tuinplanten. Vooral handig in de zomer. Helaas krijgen we steeds meer te maken met neerslagtekorten in België. Zomers worden steeds warmer en temperaturen stijgen. Dat vinden mensen fijn, maar tuinplanten en gazons snakken naar meer water. Het is zonde om elke keer schoon kraanwater te gebruiken voor het bewateren van de planten in de tuin. Koop daarom een kunststof regenton bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Onze kunststof regentonnen zijn modern en gaan zeer lang mee. Kom langs en ontdek de mogelijkheden!

Duurzame regenton

Duurzame regenton - InterflowerEen regenton is een duurzame oplossing voor het bewateren van planten. Maar niet alleen tuinplanten, ook kamerplanten zijn zeer geschikt om te bewateren met regenwater. Soms bevat kraanwater namelijk veel kalk wat slecht is voor de groei van planten. Regenwater is het meest natuurlijke water dat er bestaat en is dus een zeer goede oplossing! Een regenton is een duurzame investering en u heeft er lang plezier van. Koop een duurzame regenton bij Tuincentrum Interflower in Lokeren, vlakbij Antwerpen. De regentonnen zijn voorzien van een kraantje waardoor u gemakkelijk een gieter vult. Ook hebben de regentonnen een afneembare deksel, waardoor u ook eenvoudig water uit de regenton schept vanaf de bovenkant. 

Regenton kopen Interflower

Koop een regenton bij Tuincentrum Interflower en help een klein beetje mee aan een beter mileu. Tuinplanten en kamerplanten bewateren met water wat u heeft opgeevangen in de reegnton, is een duurzamere optie dan telkens schoon drinkwater uit de kraan te gebruiken. Vul uw gieter gemakkelijk door het ingebouwde kraantje of vul een emmer via de deksel aan de bovenkant. Kom langs om het assortiment te bekijken. Wij hebben zowel houten als kunststof regentonnen. Kiest u voor klassiek of trendy? U vindt ons tuincentrum in Lokeren, vlakbij Gent. Check onze openingstijden op de contactpagina en plan uw route naar ons ruime tuincentrum.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?