Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Hondenriemen & halsbanden

Bent u op zoek naar hondenriemen & halsbanden voor uw trouwe viervoeter? Dan moet u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren zijn. Wij hebben allerlei hondenriemen & halsbanden van de merken Hurtta, Coralpina, Flexi en Company of Animals. Wanneer u uw hond wilt uitlaten of een lekkere lange wandeling op het strand wil maken is het fijn als u een geschikte hondenriem heeft. Naast riemen en halsbanden verkopen we ook onder andere hondenvoer, hondenmanden & -kussens, hondenverzorging en nog veel meer voor honden! Voor veiligheidslampjes en lichtgevende halsbanden en bodywarmers bent u bij ons ook op het juiste adres. Kom eens gezellig langs Tuincentrum Interflower om ons volledige assortiment te bekijken. Onze openingstijden kunt u vinden op de contactpagina.

Een halsband of tuigje?

Het is u wellicht opgevallen dat je steeds meer honden ziet lopen met een tuig of harnas rond hun borst. Maar wat zijn nou precies de voordelen van zo’n tuigje? En is het beter? Het grote voordeel van het dragen van een tuig is dat het de druk verdeeld. Zo wordt de nek, wervelkolom en gewrichten ontlast. Dit is bij bepaalde rassen super handig. De honden waarbij een tuigje erg handig kan zijn, zijn:

  • Teckels
  • Honden met een korte snuit
  • Energieke honden,
  • Grote honden

Wanneer u uw hond veel laat meelopen aan de fiets of tijdens het joggen, is een tuig ook ideaal. Een tuig voorkomt namelijk dat er teveel druk op de nek komt te staan wanneer u bijvoorbeeld een noodstop moet maken. Ook voor honden die veel trekken aan de lijn is een tuig een stuk comfortabeler. Heeft u een hond die netjes aan de lijn loopt, zonder te trekken, dan is een gewone halsband natuurlijk ook helemaal prima. Mocht u twijfelen over wat het best bij uw hond past, laat u dan gerust adviseren door een van de medewerkers van Tuincentrum Interflower.

Hondenriemen & halsbanden_Interflower

Hondenriemen en halsbanden kopen in Lokeren

Bent u benieuwd of uw hond voordeel heeft bij het dragen van een tuig? En welk model het beste past? Kom dan langs Tuincentrum Interflower in Lokeren. Onze medewerkers kunnen u natuurlijk adviseren in wat het beste is voor uw hond. Naast producten voor uw trouwe viervoeter hebben we ook diverse producten voor katten, vogels, knaagdieren en vissen. Kom gezellig langs Tuincentrum Interflower om ons aanbod te bekijken. Onze exacte locatie en contactgegevens kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij Tuincentrum Interflower!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?