Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuinaanleg & -onderhoud

Gaat u een nieuwe tuin aanleggen of wilt u een deel van de tuin veranderen? Kom inspiratie opdoen bij Interflower en laat u adviseren over de gazonmogelijkheden. We helpen u graag!

Een tuin aanleggen met behulp van Interflower

Interflower biedt u alle producten die u nodig heeft om een complete tuin aan te leggen of om een gedeelte van uw tuin te veranderen.

Graszoden online bestellen

Bent u op zoek naar een prachtige gezonde grasmat die u gemakkelijk zelf kunt aanleggen? Dan zijn de graszoden uit ons assortiment perfect voor u. Naast graszoden kunt u ook bij ons terecht voor overige verzorgingsproducten voor uw gazon. Het aanleggen van een gazon gaat met de tips van Interflower veel gemakkelijker en binnen een korte tijd heeft u een prachtig grasveld in de tuin waar de kinderen op kunnen spelen. Graszoden online bestellen maakt het bestelproces eenvoudig en u kunt de graszoden binnen een week al komen ophalen. Heeft u geen tijd om de graszoden op te halen of heeft u hier simpelweg de middelen niet voor? Dan kunt u er ook voor kiezen om de graszoden thuis te laten bezorgen. 

De tuin bestraten

Naast een mooie grasmat in de tuin, is de juiste bestrating ook erg van belang. Of u nu een grindpad wilt aanleggen of een gehele oprit voor uw auto; bij Tuincentrum Interflower is het allemaal mogelijk. U kunt de stenen zelf op komen halen bij ons tuincentrum in Lokeren, of wij kunnen de stenen thuis bij u leveren. Wordt het grind, split of natuursteen?

Interflower-tuinaanleg-onderhoud

Planten in de tuin bevestigen en beschermen

Planten zijn een groot onderdeel in de tuin en zorgen voor sfeer. Een tuin zonder planten is niet compleet! Om bijvoorbeeld klimplanten of bamboe op de juiste manier te kunnen bevestigen aan een muur of schutting, heeft u bindmateriaal nodig. In ons tuincentrum vindt u een ruim assortiment aan materiaal om planten vast te zetten. Om sfeer en gezelligheid in de tuin te behouden, zult u de planten moeten beschermen tegen plagen en ziektes. Voor de juiste bestrijdingsmiddelen en overige tips komt u naar ons tuincentrum in Lokeren. 

 

Grond- en meststoffen voor in de tuin

Door de juiste grond- en meststoffen in de tuin te gebruiken, kunt u nog langer van uw prachtige planten genieten. Planten hebben voeding nodig, maar om goed te kunnen groeien moet de grond ook van de juiste kwaliteit zijn. Wilt u tips over het gebruik van grond- en meststoffen in de tuin? Kom dan langs en vraag het één van onze enthousiaste medewerkers. 

Tips voor het schoonmaken van de tuin

Als de tuin eenmaal is aangelegd, is de kans groot dat het na een paar maanden alweer iets viezer in de tuin is dan aan het begin. Om de tuin zo lang mogelijk mooi en schoon te houden, is het belangrijk dat u de tuin goed bijhoudt. U kunt op de volgende factoren letten als u de tuin gaat schoonmaken:

  • Tuinmeubels een schoonmaakbeurt geven
  • De barbecue aan het eind van de zomer reinigen
  • Groene aanslag verwijderen
  • Planten snoeien
Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 116 producten