Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuinaanleg & -onderhoud

Gaat u een nieuwe tuin aanleggen of wilt u een deel van de tuin veranderen? Kom inspiratie opdoen bij Interflower en laat u adviseren over de gazonmogelijkheden. We helpen u graag!

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Interflower biedt alle producten die u nodig heeft voor het aanleggen van een complete tuin, voor tuinonderhoud of om een gedeelte van uw tuin te veranderen.

Beschikbaarheid graszoden

Bestel onze graszoden online in de webshop. 

  • Voorjaar: vanaf midden maart tot eind juni.
  • Najaar: vanaf midden september tot eind oktober.

Graszoden kopen

Wilt u een prachtige gezonde grasmat die u gemakkelijk zelf kunt aanleggen? Dan zijn graszoden uit ons assortiment perfect voor u. Onze graszoden komen in rollen van 1 m² groot. Graszoden leggen kan het hele jaar rond, zolang het niet vriest. Naast graszoden koopt u ook overige verzorgingsproducten voor uw gazon zoals graszaad, bemesting, voeding, kalk en grasharken en grasmaaiers. Het aanleggen van een gazon is zeer gemakkelijk met de graszoden van Interflower. Voor u het weet, spelen de kinderen op hun speelgazon in de tuin!

Graszoden online bestellen

Bestel onze graszoden online en haal uw bestelling binnen een week op in ons tuincentrum! 

Heeft u geen tijd om de graszoden op te halen of heeft u hier simpelweg de middelen niet voor? Dan bieden wij ook een bezorgservice. De kostprijs voor het leveren van graszoden aan huis vindt u terug op de productpagina 'graszoden'.

Meer over graszoden

Tuintegels

Naast een mooie grasmat in de tuin, is de juiste bestrating ook van groot belang. Of u nu een grindpad of een gehele oprit voor uw auto wilt aanleggen; bij Tuincentrum Interflower is het allemaal mogelijk. Bekijk ons assortiment grind, split, natuursteen of betonklinkers. U kiest ervoor om de stenen op te halen in ons tuincentrum in Lokeren of wij leveren de tuintegels bij u thuis.

Wat kiest u: grind, split of natuursteen?

Planten bevestigen en beschermen

Planten zijn een groot onderdeel in de tuin en zorgen voor sfeer. Een tuin zonder planten is niet compleet! Bij Interflower koopt u fantastische klimplanten zoals de clematis, wisteria of hedera. Om deze klimplanten op de juiste manier te bevestigen aan een muur of schutting, heeft u bindmateriaal nodig. In ons tuincentrum vindt u een ruim assortiment aan materiaal om verschillende soorten planten vast te zetten. Klimplanten bindt u vast aan een klimrek, andere planten hebben soms wat ondersteuning nodig. Creëer sfeer en gezelligheid in de tuin met tuinplanten van Interflower. Bescherm uw planten tegen plagen en ziektes zodat uw tuin gezond blijft. Voor de juiste bestrijdingsmiddelen en overige tips komt u naar ons tuincentrum in Lokeren. 

Grond- en meststoffen voor in de tuin

Door de juiste grond- en meststoffen in de tuin te gebruiken, geniet u nog langer van uw prachtige planten. Planten hebben naast voeding ook de juiste kwaliteit grondn nodig. Wilt u tips over het gebruik van grond- en meststoffen in de tuin? Kom dan langs en vraag het één van onze enthousiaste medewerkers. 

Tips voor het schoonmaken van de tuin

Als de tuin eenmaal is aangelegd, is het belangrijk dat u uw tuin goed onderhoudt en schoonmaakt. Om de tuin zo lang mogelijk mooi en schoon te houden, gebruikt u schoonmaakmiddelen van Interflower. Let tijdens het schoonmaken op de volgende factoren:

  • Geef tuinmeubels een schoonmaakbeurt 
  • Reinig de barbecue aan het eind van de zomer 
  • Verwijder groene aanslag 
  • Snoei planten, struiken en bomen

Vragen? Neem contact op of kom langs in Lokeren.

Bekijk onze openingsdagen

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?