Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuinverlichting

Open filters Sluit filters

Producten filter

Tuinverlichting kopen nabij Waasmunster of Langevelde? Kom naar tuincentrum Interflower in Lokeren. Wij hebben een ruim assortiment aan buiten- en tuinverlichting van zeer uiteenlopende merken.

   

Tuinverlichting kopen bij Interflower in Lokeren

Weet u nog niet of u op zoek bent naar klassieke of moderne tuinverlichting? Dan bent u bij ons tuincentrum aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een zeer ruim en divers aanbod en kunnen u van alle nodig adviezen voorzien bij het kiezen van de juiste tuinverlichting. Met behulp van de juiste verlichting geniet u extra lang van fijne zomeravonden, en kunt u de mooiste delen van uw tuin accentueren. Daarnaast is verlichting uiteraard ook praktisch bij thuiskomst in het donker. 

Klassieke buitenlampen

Qua klassieke buitenverlichting kunt u onder andere denken aan de stal- en straatlantaarns. Met een klassieke uitstraling, vaak voorzien van ronde vormen en ornamenten, geeft u uw tuin een romantische uitstraling. Vaak wordt deze verlichting gemaakt van metaal, aluminium of gietijzer. Qua kleuren kunt u denken aan onder andere donkergroen. Over de precieze toepassing in uw tuin adviseren wij u graag in ons tuincentrum.

Moderne tuinverlichting

De moderne buitenlampen geven een meer eenvoudige uitstraling, waarmee u uw tuin van strakke details kunt voorzien. Eenvoud kan namelijk ook erg mooi zijn! De materialen varieren van aluminium tot aan roestvrijstaal. Deze materiaalkeuze maakt moderne buitenverlichting onderhoudsvrij, wat erg praktisch is. De precieze soorten en maten zijn zeer divers, kom daarom gerust langs in ons tuincentrum. 

Meer soorten buitenverlichting van Tuincentrum Interflower

Naast klassieke en moderne verlichting hebben wij ook:

  • Verlichting met licht- en bewegingssensoren
  • Verlichting op zonne-energie
  • Zwakstroom-tuinverlichting

Voor het volledige aanbod bent u van harte welkom in ons tuincentrum. Daar voorzien wij u ook graag van de nodige tips, waardoor u zeker weet dat u de juiste verlichting kiest voor uw tuin en uw wensen. 

Buitenverlichting kopen bij Interflower

Wilt u meer zien van het assortiment? Breng dan een bezoek aan ons tuincentrum! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door een mail te sturen naar info@interflower.be of door te bellen naar +32 934 806 03. Graag tot ziens voor al uw benodigdheden voor huis, tuin en dier!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?