Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Ligbedden en relaxstoelen

Bent u op zoek naar een mooi ligbed of relaxstoel om in uw tuin of op uw balkon te zetten? Dan moet u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren zijn! Wij hebben diverse soorten verkrijgbaar in ons tuincentrum. Komt u onze ligbedden ook gezellig uitproberen?

Wilt u een een ligbed of relaxstoel in onze webshop bestellen? Gelieve er rekening mee te houden dat wij uw online bestelling enkel leveren in onze eigen regio (postcode 9160, 9080, 9100, 9111, 9112, 9180, 9190, 9200, 9220, 9240, 9250, 9260, 9270, 9290).  Woont u verder? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons bellen op telefoonnummer 032-93480603 en wij kijken na wat mogelijk is.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten

Comfortabel ontspannen met ligbedden en relaxstoelen


Ligbedden en relaxstoelen zijn onmisbare meubelstukken voor iedereen die optimaal wil ontspannen in de tuin of op het terras. Ze bieden een plek om te ontspannen na een lange dag, buiten in de zon te liggen of zelfs een dutje te doen. De ontwerpen van ligbedden en relaxstoelen zorgen voor een ideale ondersteuning van het lichaam. Eventueel met verstelbare rugleuningen en voetsteunen kunnen ze eenvoudig aangepast worden aan persoonlijke voorkeuren, zodat iedereen zijn perfecte ontspanningspositie kan vinden.

Tuincentrum Interflower | Relaxstoelen en ligbedden

Voordelen van ligbedden en relaxstoelen


Ligbedden en relaxstoelen bieden talloze voordelen die bijdragen aan een verhoogd comfort en welzijn:

  • Verstelbare functies: Rugleuning en voetsteun kunnen aangepast worden voor ultieme ontspanning.
  • Duurzame materialen: Vaak gemaakt van weerbestendige materialen zoals aluminium en wicker.
  • Onderhoudsarm: Materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en gemakkelijk schoon te maken zijn.
  • Stijlvolle aanvulling: Beschikbaar in diverse designs en kleuren die aansluiten bij elke tuin- of terrasstijl.

Stijlvol en modern


Naast comfort en duurzaamheid spelen stijl en esthetiek een grote rol bij de keuze van ligbedden en relaxstoelen. Moderne ontwerpen variëren van strak en minimalistisch tot luxueus, passend bij verschillende tuinen of terrassen. Kleurkeuzes variëren van neutrale tinten die een gevoel van rust uitstralen tot levendige kleuren die een vrolijke noot toevoegen aan de omgeving. Of het nu gaat om een strakke, moderne tuin of een gezellige, bohemien patio, er zijn ligbedden en relaxstoelen die perfect aansluiten bij elke stijl en sfeer.

Tuincentrum Interflower | Relaxstoelen en ligbedden

Ligbed of relaxstoel kopen in Lokeren
 

Weet u al wat voor ligbed u zou willen aanschaffen? Of bent u benieuwd naar ons gehele assortiment? Kom dan eens gezellig langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren nabij Gent, Antwerpen en Dendermonde. Onze exacte locatie en openingstijden kunt u vinden op onze contactpagina. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons tuincentrum!

Bekijk openingsuren

 

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?