Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Terrasverwarmers

Terrasverwarmers zijn ideaal voor de koudere avonden wanneer u toch lekker warm buiten wilt zitten. Of u nu in de zomer of in de winter een barbecue geeft; terrasverwarmers zorgen ervoor dat u er samen met uw gasten warm bijzit. Kom langs bij ons tuincentrum in Lokeren om ons complete aanbod terrasverwarmers te bekijken. 

Terrasverwarmer kopen: welke past het beste bij u?

Als u van plan bent om een terrasverwarmer aan te schaffen is het belangrijk dat u eerst even goed de verschillende mogelijkheden bekijkt. Wat zijn uw wensen? Wilt u een complete tuin verwarmen of juist alleen de zithoek in uw tuin? Bij Tuincentrum Interflower bent u aan het juiste adres voor terrasverwarmers van klein tot groot. Ook zult u rekening moeten houden met het feit of de terrasverwarmer moet kunnen verplaatsen of dat deze op dezelfde plek kan blijven staan. Als u een terrasverwarmer kopen wilt die te verplaatsen is, kunt u het beste voor een kleiner formaat kiezen. Ook zijn de gas terrasverwarmers makkelijker te verplaatsen dan die op elektriciteit. Alhoewel, met een verlengsnoer is alles mogelijk!

terrasverwarmers-tuincentrum-interflower

Elektrisch of gas?

Bij de keuze van een terrasverwarmer speelt altijd de keuze tussen een elektrische terrasverwarmer en een terrasverwarmer op gas een grote rol. Beide soorten hebben zo hun voor- en nadelen en het is aan u om te beslissen welke juist is voor op uw terras. Wij hebben een aantal punten opgesteld waar u zeker over kunt nadenken voordat u een terrasverwarmer aanschaft:

  • Een elektrische heater is goedkoper in aanschaf, maar duurder in gebruik.
  • Bij een terrasverwarmer op gas zult u de gasflessen moeten vervangen.
  • Gasheaters zijn in formaat vaak groter dan elektrische heaters.

Terrasverwarmer kopen Lokeren

Heeft u moeite met het uitzoeken van de perfecte terrasverwarmer voor op uw terras? Onze enthousiaste medewerkers in ons tuincentrum in Lokeren helpen u hier graag bij. Ook kunt u voor ons actuele assortiment terrasverwarmers altijd contact met ons opnemen. Tot ziens bij Tuincentrum Interflower! Is een terrasverwarmer toch niet wat u zoekt, maar wilt u wel de tuin verwarmen? Bekijk dan eens ons aanbod vuurhaarden en -schalen.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Geen producten gevonden