Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Terrasverwarmers

Bent u op zoek naar een terrasverwarmer? Zoek dan niet verder! Bij Tuincentrum Interflower vindt u diverse terrasverwarmers. In ons assortiment vindt u kleine varianten, maar ook grote terrasverwarmers. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, voor elke tuin is bij ons de juiste terrasverwarmer te vinden. Een terrasverwarmer wordt ook wel terrasheater genoemd waarmee u de tuin, terras of partytent gemakkelijk kunt verwarmen. Ideaal wanneer het 's avonds een beetje afkoelt. Naast de terrasverwarmers vindt u bij ons ook Benegas gasflessen. Deze veilige en praktische gasflessen heeft u nodig wanneer u kiest voor een gas terrasverwarmer, maar kunnen ook gebruikt worden bij gasbarbecues.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Terrasverwarmers op gas bij Tuincentrum Interflower

Het kan natuurlijk zo zijn dat het 's avonds snel afkoelt. Maar om een zomer lang ook in de avond, zonder dekentje, te kunnen genieten in uw tuin, op het balkon of het terras is een terrasverwarmer een goede keus. Bij Tuincentrum Interflower vindt u onder andere gas terrasverwarmers. Een populaire variant is de flameheater. Deze is bij ons in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Dit is een stijlvolle terrasverwarmer met een sfeervolle vlam. Dat ziet er natuurlijk heel sfeervol en gezellig uit! Daarnaast hebben wij ook nog andere terrasverwarmers in onze winkel. Kom gerust eens een kijkje nemen! 

Tuincentrum Interflower | Terrasverwarmer | Terrasheater

Voordelen van een gas terrasverwarmer

Het gebruiken van een gas terrasverwarmer heeft vele voordelen en die hebben we even voor u op een rijtje gezet:

  • Met een gas terrasheater heeft u geen aansluiting voor elektriciteit nodig.
  • Een gas terrasverwarmer is een stuk goedkoper dan een terrasverwarmer op elektriciteit.
  • Gas terrasverwarmers zijn vaak gemakkelijk te verplaatsen Ideaal dus wanneer u even moet schuiven met tafels en stoelen én erg handig om de terrasverwarmer in de winter in de schuur of garage te zetten.
  • Vooral de flame heaters zijn super populair en sfeervol, omdat bij deze variant de vlam goed zichtbaar is.

Tuincentrum Interflower | Terrasverwarmer | Terrasheater

Terrasverwarmer kopen? Kom naar ons tuincentrum in Lokeren

Wilt u graag een terrasverwarmer kopen? Bestel dan eenvoudig in onze webshop of kom langs bij Tuincentrum Interflower. Onze medewerkers helpen u graag en kunnen u advies geven over welke terrasverwarmer het best bij u past. Vergeet in onze winkel niet om een kijkje te nemen bij de vuurhaarden en -schalen. Of wat dacht u van ons uitgebreide assortiment met tuinmeubelen. Bij ons vindt u alles om uw tuin, terras of balkon gezellig te maken. Bekijk de openingstijden van onze winkel en dan zien we u hopelijk snel bij Interflower in Lokeren!

Tuinmeubelen