Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Compost

Open filters Sluit filters

Producten filter

Bent u op zoek naar de juiste compost voor in uw tuin? Bij ons tuincentrum in Lokeren, nabij Gent, vindt u zowel meststoffen, grondverbeteraars als compostbakken. Compost is een zeer kwalitatieve meststof, en uitstekend geschikt als grondverbeteraar. Over het gebruik van compost en meststoffen kunt u ons uiteraard om deskundig advies vragen, wij helpen u graag naar de gewenste resultaten!

Compost gebruiken in de tuin

U kunt compost kant en klaar kopen, maar u kunt dit ook zelf maken. Wij hebben speciale compostbakken in het assortiment die het composteren versnellen. Een open composthoop werkt echter ook goed. Door het gebruik van compostversneller is uw grond al snel een stuk verbeterd. Een composthoop is een functioneel idee, maar echter niet geschikt voor al uw tuinafval. De bladeren van de laurierstruik en de takken van coniferen verteren bijvoorbeeld erg slecht. De takken van bomen en struiken dienen eerst versnipperd te worden. 

Andere grondstoffen en meststoffen van Interflower

Naast compost vindt u bij ons ook andere grond- en meststoffen, zoals:

  • Potrond
  • Turf
  • Tuingrond

En nog veel meer! Ook voor speciale uitvoeringen en specifieke behandelingen van planten bent u bij ons aan het juiste adres. 

Compost kopen bij Interflower

U bent van harte welkom bij Tuincentrum Interflower voor compost en andere grond- en meststoffen. Wij voorzien u indien nodig uiteraard van adviezen en meer informatie. Ook voor andere producten op het gebied van tuinieren bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een vraag of wilt u contact met ons opnemen? Dat kna door contact met ons op te nemen door een mail te sturen naar info@interflower.be of door te bellen naar  +32 934 806 03. Graag tot ziens!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?