Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Insecten en slakken

Open filters Sluit filters

Producten filter

Heeft u last van insecten of slakken in uw tuin die uw tuinplanten aantasten? Kom naar Interflower in Lokeren, wij weten er alles van en hebben de juiste gewasbeschermers tegen insecten en kennis in huis om uw planten te beschermen tegen ongedierte. Een goede verzorging en bemesting van uw planten kunt u veel ziekten en plagen voorkomen of beperken. Ondanks deze preventieve maatregelen kunnen soms toch bepaalde ziekten en plagen optreden. Wat te denken van rupsen en kevers, de taxuskever is een bijzonder soort, want de kever zelf richt geen schade aan maar wel de larven, zij vreten de worteltjes weg.

Biologische of chemische bestijdingmiddelen kopen bij Interflower in Lokeren?

Al deze insecten zijn goed te bestrijden met zowel chemische als biologische bestrijdingsmiddelen. Deze middelen zijn er in staafjes, concentraten, korrels en spuitbussen. Wij adviseren u eerst met biologische bestrijdingsmiddelen de insecten te lijf te gaan. Wil dit niet lukken, dan kunt u uw toevlucht nemen tot andere bestrijdingsmiddelen.

Huishoudelijke tips tegen slakken in uw tuin

Voor slakken bestaan er allerlei huismiddeltjes zoals fijngestampte eierschalen rond de planten leggen en schaaltjes met bier neerzetten. De slakken komen op de gistlucht af. Ook zijn ze gek op bleekselderijstengels en boerenkoolbladeren. Als dit allemaal niet wil helpen dan moet u terugvallen op slakkenkorrels. 

Tuincentrum Interflower voor gewas bescherming en meer!

Voor al uw benodigdheden op het gebied van gewasbescherming bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag om uw tuin zo mooi mogelijk te houden! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? U bent van harte welkom in ons tuincentrum, maar u kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via de mail naar info@interflower.be of door te bellen naar +32 934 806 03.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?