Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Hondenvoer

Knapperige hondenbrokken, gezonde snacks en speciaal hondenvoer: bij Interflower is er ruime keuze aan allerlei soorten hoogwaardig hondenvoer

Open filters Sluit filters

Producten filter

Hondenvoer voor elk type hond

Voor honden is het bepalen van het juiste soort hondenvoer erg belangrijk. Er is speciaal voer voor bepaalde hondenrassen, maar ook voor honden van verschillende leeftijden. Hondenvoer voor jonge honden bevat meer calcium en eiwitten om de groei te bevorderen. Oudere honden krijgen minder beweging waardoor er meer kans is op overgewicht, voor deze honden is er calorie-arm hondenvoer.

Hondenvoer kopen voor volwassen honden

Voor honden is er niet één soort hondenvoer. Zo wordt er onderscheid gemaakt in hondenvoer voor kleinere honden zoals chihuahua’s, middelgrote honden zoals border collies, grotere honden zoals dalmatiërs en gesteriliseerde honden. Grote honden hebben liever grotere brokken, zodat ze goed kunnen kauwen, kleinere brokken schrokken ze snel weg, waardoor ze veel lucht binnenkrijgen. Voor kleinere rassen zijn grote brokken juist lastig om op te eten. Gesteriliseerde honden hebben vaak behoefte aan meer eiwitten in de voeding.

Natvoer of droogvoer?

Veel hondenbrokken met voldoende mineralen en vitamines zijn prima als volledige hondenvoeding. Zorg ervoor dat er niet te veel vulstoffen in het hondenvoer zit, zodat uw hond voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Het voordeel van hondenbrokken is dat het langere tijd in de hondenvoerbak kan blijven staan zonder dat het bederft, en honden kunnen er goed op kauwen. Lees de verpakking voor de juiste dagelijkse hoeveelheid voeding. Bij het geven van hondenbrokken is het belangrijk dat er altijd vers water aanwezig is. U kunt altijd natvoer geven als aanvulling.

Natvoer voor honden

Naast het geven van hondenbrokken is het geven van natvoer een goede aanvulling op het voedingspatroon. Natvoer voor honden is verkrijgbaar in de vorm van blikvoer of in zakjes en is samengesteld als paté of in stukjes vlees. Blikvoer is vooral een voordeel voor honden die gebitsproblemen hebben of veel vocht nodig hebben, het zachte voer kunnen ze goed kauwen en ze krijgen voldoende vocht binnen.

Speciaal dieetvoer of hondenvoer bij allergieën

Het kan zijn dat uw hond overgevoelig is voor bepaalde bestanddelen van het voer, zoals tarwe of gluten. Hiervoor zijn speciale voersamenstellingen ontwikkeld om uw hond gezond te houden. Zo heeft Purina ProPlan een volledig assortiment geoptimaliseerd voor de gezondheid van uw hond:

  • Hondenvoer voor een gevoelige huid;
  • Hondenvoer voor een gevoelige spijsvertering;
  • Voer bij overgewicht;
  • Een formule voor hart en gewrichten;
  • Hondenvoer voor gesteriliseerde honden.

Hondensnacks

Met hondensnacks kunt u uw hond af en toe belonen, of trainen! De snacks van Kong kenmerken zich door de 100% natuurlijke samenstelling. Stop de snack in een speeltje en geef uw viervoeter een uitdaging! Ook kunt u de snacks van DentaLife geven, deze hebben een gunstig effect op het gebit.

Merken hondenvoer

Naast de merken DentaLife en Kong verkopen wij bij Interflower ook hondenvoer van het merk Beneful. Of uw hond nu van rund, kip, lam of zalm houdt: bijna elke smaak is vertegenwoordigd in ons assortiment. Bekijk ook ons assortiment hondenspeeltjes en hondenmanden of kom langs om ons volledige assortiment te bekijken.

     

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?