Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Online kerstartikelen kopen

De regering heeft besloten dat wij geen kerstartikelen mogen verkopen in onze fysieke winkel. Bestel uw kerstproducten daarom online in onze webshop. Wij bieden online kunstkerstbomen en kersthuisjes. Maak uw keuze en geef uw bestelling door. Wij mogen wel kerstproducten aanbieden voor levering en afhalen.

Bent u op zoek naar de mooiste kerstartikelen? Dan moet u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren wezen. Wilt u uw kerst compleet maken zónder de deur uit te hoeven? Dan bent u in de webshop van tuincentrum Interflower aan het juiste adres! In onze webshop kunt u zeer gemakkelijk online kerstartikelen bestellen om uw huis én tuin volledig in de kerstsfeer te brengen. Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina's: kerstbomen, kerstverlichting en kerstversiering. Het is natuurlijk nóg leuker om ons actuele kerstaanbod in ons tuincentrum te komen bezichtigen.

De kerstshow bij Interflower in Lokeren

Bent u op zoek naar een veilig, verantwoord uitstapje om de kerstsfeer eens goed te proeven? Dan bent u van harte welkom bij ons volledig in kerststijl omgetoverdeTuincentrum Interflower in Lokeren. Elk jaar vanaf half oktober openen wij onze kerstshow en bewondert u de nieuwste kersttrends. Ook dit jaar bezoekt u onze kerstshow. Wij volgen de coronamaatregelen zeer nauw en bieden u een veilige winkelomgeving. Bij Interflower koopt u mooie kerstartikelen en kijkt u gezellig rond naar al het moois wat kerst ons biedt. Onze kerstshow is een fantastisch uitje, zowel voor jong als voor oud. Wij raden u aan om door de weeks onze kerstshow te bezoeken, wij merken dat het door de weeks minder druk is dan in de weekenden.

Kerst - Interflower

Assortiment kunstkerstbomen bij Interflower in Lokeren

Kunstkerstbomen zijn een van de meest populaire kerstartikelen in ons bij Tuincentrum Interflower. In onze webshop vindt u een mooi aanbod aan kunstkerstbomen. Elk jaar selecteren wij kunstkerstbomen die voldoen aan de wensen van onze klanten. De één gebruikt de kunstkerstboom in een grote showroom en de ander gebruikt een kunstkerstboom in een knusse huiskamer, hier zijn wij ons geheel van bewust. In het aanbod van onze kunstkerstbomen vindt u onder andere:

  • Kunstkerstbomen voor grote ruimtes;
  • Kunstkerstbomen met ingebouwde verlichting;
  • Kleine kunstkerstbomen voor op de vensterbank.

Kerstartikelen_Tuincentrum InterflowerAllerlei soorten kerstdecoratie

Wilt u uw huis helemaal in de kerstsferen brengen? Naast het optuigen van de kerstboom is het ook heel leuk om het huis en de tuin in te richten voor kerst. Bekijk de nieuwste kersttrends en doe inspiratie op tijdens onze jaarlijkse kerstshow. Een sfeervolle lichtslang voor buiten rond het huis in combinatie met een kerstkrans aan de deur biedt een warm welkom aan bezoekers. Bij Tuincentrum Interflower vindt u allerlei soorten verlichting voor binnen en buiten, inclusief reservelampjes, mochten een aantal lampjes van vorig jaar gesneuveld zijn. Voor een romantische kerst hebben wij ook allerlei kaarsenhouders, van glas tot aardewerk. En vergeet niet het kerstdorpje op te zetten!

Kerstverlichting en kerstdecoratie bestellen

In een mooie kerstboom hoort natuurlijk prachtige kerstdecoratie. Voor kerstverlichting en kerstversiering in de kerstboom bent u natuurlijk ook van harte welkom bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Denk aan prachtige lichtslingers in diverse kleuren en clusterverlichting. U heeft ook ruime keuze uit allerlei kleuren kerstballen en kerstslingers. Tips voor het versieren van de kerstboom:

  • hang eerst de lichtjes in de boom,
  • hang daarna de slingers in de boomKerstartikelen_Tuincentrum Interflower
  • en tot slot de kerstballen.

Heeft unog vragen over onze kerstartikelen? Kom dan gezellig bij ons langs of neem gerust contact op met Interflower! Graag tot ziens in het kerstparadijs van Tuincentrum Interflower!