Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kerst bij Tuincentrum Interflower

Bent u op zoek naar de mooiste kerstartikelen? Dan moet u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren zijn! Vanaf 14 oktober is de kerstshow helemaal klaar en bent u van harte welkom om ons actuele kerstaanbod te komen bezichtigen. Wilt u alvast meer kerstinspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op de volgende pagina's: kerstbomen, kerstverlichting en kerstversiering. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste updates!

De kerstshow bij Interflower in Lokeren

Bent u op zoek naar een veilig, verantwoord uitstapje om de kerstsfeer eens goed te proeven? Dan bent u van harte welkom bij ons volledig in kerststijl omgetoverde Tuincentrum Interflower in Lokeren. Op 14 oktober openen wij onze kerstshow en bewondert u de nieuwste kersttrends. Ook dit jaar kunt u onze kerstshow bezoeken. Bij Interflower koopt u mooie kerstartikelen en kijkt u gezellig rond naar al het moois wat kerst ons biedt. Onze kerstshow is een fantastisch uitje, zowel voor jong als voor oud. Wij hebben een grote kerstshow met mooie aankleding en een breed assortiment aan kerstartikelen.

Tuincentrum Interflower | Kerstartikelen kopen | Kerstshow

Assortiment kunstkerstbomen bij Interflower in Lokeren

Kunstkerstbomen zijn één van de meest populaire kerstartikelen in ons bij Tuincentrum Interflower. Elk jaar selecteren wij kunstkerstbomen die voldoen aan de wensen van onze klanten. De één gebruikt de kunstkerstboom in een grote showroom en de ander gebruikt een kunstkerstboom in een knusse huiskamer; hier zijn wij ons geheel van bewust. In het aanbod van onze kunstkerstbomen vindt u onder andere:

  • Kunstkerstbomen voor grote ruimtes;
  • Kunstkerstbomen met verlichting;
  • Kleine kunstkerstbomen voor op de vensterbank.

Tuincentrum Interflower | Kerstartikelen kopen | Kerstshow

Allerlei soorten kerstdecoratie

Wilt u uw huis helemaal in de kerstsferen brengen? Naast het optuigen van de kerstboom is het ook heel leuk om het huis en de tuin in te richten voor kerst. Bekijk de nieuwste kersttrends en doe inspiratie op tijdens onze jaarlijkse kerstshow. Een sfeervolle lichtslang voor buiten rond het huis in combinatie met een kerstkrans aan de deur biedt een warm welkom aan bezoekers. Bij Tuincentrum Interflower vindt u allerlei soorten kerstverlichting voor binnen en buiten, inclusief reservelampjes, mochten een aantal lampjes van vorig jaar gesneuveld zijn. Voor een romantische kerst hebben wij ook allerlei kaarsenhouders, van glas tot aardewerk. En vergeet niet een Lemax kerstdorpje op te zetten!

Tuincentrum Interflower | Kerstartikelen kopen | Kerstshow

Kerstverlichting en kerstdecoratie kopen bij Interflower

In een mooie kerstboom hoort natuurlijk prachtige kerstdecoratie. Voor kerstverlichting en kerstversiering in de kerstboom bent u natuurlijk ook van harte welkom bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Denk aan prachtige lichtslingers in diverse kleuren en clusterverlichting. U heeft ook ruime keuze uit allerlei kleuren kerstballen en kerstslingers. Speciaal voor u hebben we een aantal tips voor het versieren van de kerstboom:

  • Hang eerst de lichtjes in de boom.
  • Hang daarna de slingers in de boom
  • Als laatste hangt u de kerstballen en andere kersthangers in de kerstboom

Heeft u nog vragen over onze kerstartikelen? Kom dan gezellig bij ons langs of neem gerust contact op met Interflower! Graag tot ziens in het kerstparadijs van Tuincentrum Interflower! 

Meer over kerstbomen