Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kerst bij Tuincentrum Interflower

Bent u op zoek naar de mooiste kerstartikelen? Dan moet u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren zijn! Vanaf 14 oktober is de kerstshow helemaal klaar en bent u van harte welkom om ons actuele kerstaanbod te komen bezichtigen. Wilt u alvast meer kerstinspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op de volgende pagina's: kerstbomen, kerstverlichting en kerstversiering. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste updates!

De kersttrends van 2023

Op zoek naar trendy kersttrends? Kom dan langs bij Tuincentrum Interflower! Welke kersttrends vindt u dit jaar in ons tuincentrum?

 • Betreed de betoverende wereld van pastelkleuren waar romantisch dineren en dansen de hoofdrol spelen. Vul de ruimte met sfeervolle ornamenten in de vorm van bloemen, vlinders en libellen en creëer een dromerige ambiance. De kleuren die de toon zetten voor deze sfeer zijn zachtroze, sprankelend rosé, pistachegroen, goud, parelmoer en winterwit.

 • Word wakker in een serene winterochtend, omringd door een kalmerend sneeuwlandschap en de glinsterende ochtendzon. Laat uw winterse kersttafereel tot leven komen met witte sneeuwvlokken en ijskristallen in koele, natuurlijke tinten. Binnen dit thema stelen winterdieren zoals rendieren, konijnen, vossen, ijsberen en hertjes de show. Bovendien wordt er binnen dit thema veel nadruk gelegd op duurzaamheid, met een voorkeur voor natuurlijke, gerecyclede materialen. Het winterse palet wordt gekenmerkt door kleuren als nachtblauw, zilver, wit, ijswit, parelmoer en sprankelend rosé.

 • In ons tuincentrum vindt u ook een thema wat zich helemaal onderdompelt met organische vormen, symbolen en sterren. Hang papieren sterren aan de muur of voor het raam en laat ze schitteren. Binnen branden kaarsen in sierlijke kaarsenhouders, waardoor een romantische sfeer ontstaat. Het elegante kleurenpalet van dit kerstthema bestaat uit zilver, wolwit, gemberbruin, marmergrijs en zwart.

 • Kleuren die niet mogen ontbreken zijn natuurlijk rood, dennengroen, wit en goud. Deze kleuren vindt u terug in notenkrakers, betoverende Santa-poppen en prachtige kerstballen.

 • Trendy kleuren die we dit jaar veel zien is violet, lila in combinatie met goud en in een jasje van bohemian. Laat de zon, maan en sterren tot leven komen met spirituele invloeden en sierlijke juwelen. Versier de kerstboom rijkelijk met ornamenten die de vorm hebben van sterren, manen en zonnen, en creëer een hemelse sfeer.

De kerstshow bij Interflower in Lokeren

Bent u op zoek naar een leuk uitstapje om de kerstsfeer te proeven? Dan bent u van harte welkom in ons volledig in kerststijl omgetoverde Tuincentrum Interflower in Lokeren. Op 14 oktober openen wij onze kerstshow, en kan u de nieuwste kersttrends bewonderen. Ook dit jaar kunt u onze kerstshow bezoeken! Bij Interflower koopt u mooie kerstartikelen en kijkt u gezellig rond naar al het moois wat kerst ons biedt. Onze kerstshow is een fantastisch uitje, zowel voor jong als voor oud. Wij hebben een grote kerstshow met mooie aankleding en een breed assortiment aan kerstartikelen.

Tuincentrum Interflower | Kerstartikelen kopen | Kerstshow

Assortiment kunstkerstbomen bij Interflower in Lokeren

Kunstkerstbomen zijn één van de meest populaire kerstartikelen in ons bij Tuincentrum Interflower. Elk jaar selecteren wij kunstkerstbomen die voldoen aan de wensen van onze klanten. De één gebruikt de kunstkerstboom in een grote showroom en de ander gebruikt een kunstkerstboom in een knusse huiskamer; hier zijn wij ons geheel van bewust. In het aanbod van onze kunstkerstbomen vindt u onder andere:

 • Kunstkerstbomen voor grote ruimtes;
 • Kunstkerstbomen met verlichting;
 • Kleine kunstkerstbomen voor op de vensterbank.

Tuincentrum Interflower | Kerstartikelen kopen | Kerstshow

Allerlei soorten kerstdecoratie

Wilt u uw huis helemaal in de kerstsferen brengen? Naast het optuigen van de kerstboom is het ook heel leuk om het huis en de tuin in te richten voor kerst. Bekijk de nieuwste kersttrends en doe inspiratie op tijdens onze jaarlijkse kerstshow. Een sfeervolle lichtslang voor buiten rond het huis in combinatie met een kerstkrans aan de deur biedt een warm welkom aan bezoekers. Bij Tuincentrum Interflower vindt u allerlei soorten kerstverlichting voor binnen en buiten, inclusief reservelampjes, mochten een aantal lampjes van vorig jaar gesneuveld zijn. Voor een romantische kerst hebben wij ook allerlei kaarsenhouders, van glas tot aardewerk. En vergeet niet een Lemax kerstdorpje op te zetten!

Tuincentrum Interflower | Kerstartikelen kopen | Kerstshow

Kerstverlichting en kerstdecoratie kopen bij Interflower

In een mooie kerstboom hoort natuurlijk prachtige kerstdecoratie. Voor kerstverlichting en kerstversiering in de kerstboom bent u natuurlijk ook van harte welkom bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Denk aan prachtige lichtslingers in diverse kleuren en clusterverlichting. U heeft ook ruime keuze uit allerlei kleuren kerstballen en kerstslingers. Speciaal voor u hebben we een aantal tips voor het versieren van de kerstboom:

 • Hang eerst de lichtjes in de boom.
 • Hang daarna de slingers in de boom
 • Als laatste hangt u de kerstballen en andere kersthangers in de kerstboom

Heeft u nog vragen over onze kerstartikelen? Kom dan gezellig bij ons langs of neem gerust contact op met Interflower! Graag tot ziens in het kerstparadijs van Tuincentrum Interflower! 

Meer over kerstbomen

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?