Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Online kerstartikelen kopen

Bent u op zoek naar de mooiste kerstartikelen? Dan moet u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren wezen. Wilt u uw kerst compleet maken zónder de deur uit te hoeven? Dan bent u in de webshop van tuincentrum Interflower aan het juiste adres! In onze webshop kunt u zeer gemakkelijk online kerstartikelen bestellen om uw huis én tuin volledig in de kerstsfeer te brengen. Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina's: kerstbomen, kerstverlichting en kerstversiering. Het is natuurlijk nóg leuker om ons actuele kerstaanbod in ons tuincentrum te komen bezichtigen.

De kerstshow bij Interflower in Lokeren

Bent u op zoek naar een leuk uitstapje om de kerstsfeer eens goed te kunnen opsnuiven? Dan bent u van harte welkom bij ons volledig in kerststyle omgetoverdeTuincentrum Interflower in Lokeren. Ieder jaar vanaf half oktober is de kerstshow geopend en kunnen de nieuwste kersttrends worden bewonderd, mooie kerstartikelen worden gekocht en kan er gezellig worden rondgekeken naar al het moois wat kerst ons te bieden heeft. Ook vanuit huis koopt u binnenkort de mooiste kerstartikelen online, hier in onze webshop. Onze kerstshow is een fantastisch uitje, zowel voor jong als voor oud. Kom dus gezellig langs met heel uw familie!

Kerstartikelen_Tuincentrum Interflower

Assortiment kunstkerstbomen bij Interflower in Lokeren

Kunstkerstbomen zijn een van de meest populaire kerstartikelen in ons bij Tuincentrum Interflower. In onze webshop vindt u een mooi aanbod aan kunstkerstbomen. Elk jaar selecteren wij kunstkerstbomen die voldoen aan de wensen van onze klanten. De een gebruikt de kunstkerstboom in een grote showroom en de ander in een knusse huiskamer, hier zijn wij ons geheel van bewust. In het aanbod van onze kunstkerstbomen vindt u onder andere:

  • Kunstkerstbomen voor grote ruimtes;
  • Verlichte kunstkerstbomen;
  • Kleine kunstkerstbomen voor op de vensterbank.

Kerstartikelen_Tuincentrum Interflower

Allerlei soorten kerstdecoratie

Wilt u uw huis helemaal in de kerstsferen brengen? Naast het optuigen van de kerstboom is het ook heel leuk om het huis en de tuin in te richten voor kerst. Bekijk de nieuwste kersttrends en doe inspiratie op tijdens onze jaarlijkse kerstshow. Een sfeervolle lichtslang voor buiten rond het huis in combinatie met een kerstkrans aan de deur biedt een warm welkom aan uw bezoekers. Bij Tuincentrum Interflower vindt u allerlei soorten verlichting voor binnen en buiten, inclusief reservelampjes, mochten een aantal lampjes van vorig jaar gesneuveld zijn. Voor een romantische kerst hebben wij ook allerlei kaarsenhouders, van glas tot aardewerk. En vergeet niet het kerstdorpje op te zetten!

Kerstartikelen_Tuincentrum Interflower

Kerstverlichting en kerstdecoratie bestellen

In een mooie kerstboom hoort natuurlijk prachtige kerstdecoratie. Voor kerstverlichting en kerstversiering in de kerstboom bent u natuurlijk ook van harte welkom bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Denk aan prachtige lichtslingers in diverse kleuren en clusterverlichting. U heeft ook ruime keuze uit allerlei kleuren kerstballen en kerstslingers. Een tip: hang eerst de lichtjes in de boom, dan de slingers en tot slot de kerstballen. Mocht u nog extra vragen hebben over onze kerstartikelen, kom dan gezellig bij ons langs of neem gerust contact op met Interflower! Graag tot ziens in ons geheel kerst omgetoverde Tuincentrum Interflower!