Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Vogels, woelmuizen, insecten

Open filters Sluit filters

Producten filter

Vogels, muizen, of insectenbestrijding voor uw tuin in Lochristi, Destelbergen of omgeving? Kom naar Lokeren en bezoek het grootste tuincenter uit de regio. Bij Interflower vindt u tal van (biologische) bestrijdingsmiddelen tegen vogels, mollen en muizen. Het is zonde als uw gewassen worden belaagd door dieren die de verzorging en groei van de planten te niet doen. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden om deze dieren te weren, waardoor uw beplanting optimaal behouden blijft.

Netten om uw planten te beschermen

Om gewassen te beschermen tegen allerlei soorten plagen zijn er diverse producten beschikbaar. Denk aan netten om vruchtbomen en struiken te beschermen tegen de vraatzucht van de vogels die gek zijn op pruimen, kersen en andere zachte vruchten.

Vallen tegen ongedierte zoals muizen en konijnen

Voor konijnen en woelmuizen zijn er vallen maar ook korrels die zorgen dat ze uit de tuin wegblijven. Wilt u radicaler te werk gaan dan zijn er voor muizen ook gifkorrels verkrijgbaar.

Meer weten over de bestrijding van dieren op uw beplanting?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan gerust langs in ons tuincentrum, dan voorzien wij u van de nodige informatie en adviezen.U bent van harte welkom! Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, door een mail te sturen naar info@interflower.be of door te bellen naar +32 934 806 03. Graag tot ziens in ons tuincentrum!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?