Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Dierenwinkel Gent

Ontdek de complete dierenwinkel van Interflower in de buurt van Gent!Bent u woonachtig in Gent en op zoek naar een dierenwinkel? Bij tuincentrum Interflower nabij Gent vindt u een complete dierenwinkel voor al uw dierenbenodigdheden. We bieden in onze dierenwinkel dierenvoeding voor zowel honden en katten, maar ook voor knaagdieren, vissen en vogels. Wat voor huisdier u ook heeft, bij Interflower vindt u wat u zoekt.

Ontdek onze dierenwinkel nabij Gent

Het dierenassortiment van onze dierenwinkel in de buurt van Gent is goed afgestemd op de behoefte van verschillende soorten huisdieren. Honden zijn bijvoorbeeld graag actief en willen zich niet vervelen. We bieden voor uw trouwe viervoeter leuke speeltjes en kluiven, zodat ze zich altijd kunnen vermaken. Voor een compleet assortiment van dierenvoeding en andere benodigdheden kunt u onze dierenwinkel, in de buurt van Gent, bezoeken.

Bezoek de dierenwinkel van Interflower

Voor advies over dierenvoeding of andere dierenbenodigdheden bent u van harte welkom bij dierenwinkel Interflower vlakbij Gent. Onze medewerkers staan graag voor u klaar! Ook is onze dierenwinkel open op zondag. Voor meer actuele openingsdagen kunt u het overzicht aan de rechterkant van de website raadplegen.