Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

De voordelen van een kamado barbecue

De voordelen van een kamado barbecue

Koop bij Interflower een kamado en u geeft uzelf een fantastisch cadeau. U bent immers verzekerd van een ijzersterke barbecue die heel uw leven mee zal gaan. Daarnaast is de barbecue geschikt om vrijwel alle mogelijke gerechten mee te maken. Stomen, bakken, grillen... De kamado, die ook wel een keramische barbecue wordt genoemd, kan het allemaal. In ons assortiment vindt u onder andere de keramische houtskool BBQ's van The Bastard en Own Grill. Klik uw digitale winkelwagentje vol en u gaat een zomer vol heerlijkheid tegemoet. Langskomen om de sfeer te proeven kan uiteraard ook. We zien u graag in Lokeren!

Wat is een kamado nu eigenlijk?

Hotdogs, hamburgers, vis, groenten, pizza en zelfs brood – u kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het op een kamado bereiden. De veelzijdigheid van deze keramische barbecue spreekt dan ook heel wat semi-professionele barbecuers aan! Het knappe en stoere uiterlijk maakt de kamado daarnaast een graag geziene gast in menig tuin. Maar first things first: wat is een kamado eigenlijk? Een kamado is een eivormige keramische barbecue van Japanse oorsprong die bekend staat om zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. 'Keramisch?', horen we u denken. Jazeker, deze houtskoolbarbecue is gemaakt van vuurvast keramiek. Dit helpt om vocht en warmte binnen de grill te houden, wat veel doet voor de kwaliteit van het voedsel. De plaatsing van de ventilatieopeningen aan de onder- en bovenkant, gecombineerd met de zeer dikke keramische wanden, zorgen voor een fantastische temperatuurbeheersing. 

Kamado online kopen

Is de kamado de investering waard?

We overdrijven niet als we zeggen dat u een kamado in principe voor het leven hebt. "Kies een kamado uit die de kinderen leuk vinden, want hij zal er nog steeds zijn als zij oud genoeg zijn om zelf te barbecueën", wordt vaak gezegd onder kamadofans. Kamado's vereisen ook minimaal onderhoud. In principe zijn het namelijk zelfreinigende grills. Het keramiek is immers makkelijk af te nemen. Gebruik alleen geen chemicaliën of houtskool met chemische toevoegingen, omdat deze in het keramiek trekken en het eten een vreemde smaak kunnen geven.

Goedkope kamado's koopt u bij | Tuincentrum Interflower

Voor wie is een kamado?

Het investeren in een kamado-grill is het meer dan waard voor mensen die écht van grillen houden en het dan ook zeer regelmatig doen. Kamado's zijn tenslotte relatief duur, gewoonweg omdat ze echt heel goed zijn in wat ze doen. Grillen, bakken, koken, roken, stomen en roerbakken is geen enkel probleem. Met de juiste accessoires kunt u in uw kamado bijna alles maken. Met de deksel dicht kookt u urenlang op één lading houtskool. Aangezien een kamado van binnen bijna luchtdicht is, verliest bijvoorbeeld het vlees geen vocht. U zult smullen van het meest sappige vlees dat u ooit hebt geproefd!

Al onze BBQ's

Een kamado kopen bij Tuincentrum Interflower in Lokeren

Loop het water u in de mond? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Een kamado is een goede, maar vooral heel lekkere investering! We zetten graag nog even de voordelen op een rij. Een kamado...:

  • geeft u de vrijheid te bereiden waar u zin in hebt; de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • is zeer prettig voor het oog. Wat een knapperd!
  • is makkelijk schoon te maken en houden.
  • kan hitte goed reguleren en vasthouden. Dit maakt uw gerechten subliemer dan die van een restaurant.
  • is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat zeer lang mee.

Kom langs bij ons tuincentrum in Lokeren, nabij Gent, Sint Niklaas en Dendermonde om onze kamado's van The Bastard en Own Grill in het echt te bewonderen. We geven graag antwoord op al uw vragen! Online uw aankoop doen kan uiteraard ook. In onze webshop vindt u ook allerlei accessoires die uw barbecue-avontuur compleet maken. Tot snel bij Interflower, dé specialist op het gebied van BBQ's!

Openingstijden & Contact

Tags:
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?