Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kerstdecoraties in Lokeren

Met de kerstdecoraties uit Lokeren tovert u uw woning om tot een waar winterwonderparadijs. Bezoek Tuincentrum Interflower om kennis te maken met de hele kerstcollectie en uw woning klaar te maken voor een prachtige Kerst. Van kerstballen om uw boom prachtig mee aan te kleden tot kerstverlichting voor buiten om ook de voorbijgangers op te vrolijken met wat extra licht, wij hebben alles om uw Kerst magisch te maken.

Kerstdecoraties in Lokeren

Goedkope kerstdecoraties in de tuin en binnenshuis

Iedereen geniet van kerstversiering in de tuin. Denk aan een lichtgevende arrenslee of aan ijspegelverlichting om de gevel van uw huis mee te versieren. Zo maakt u een blijvende indruk achter op iedereen die toevallig uw huis voorbijloopt. Maar ook voor binnenshuis is er bij Interflower heel wat te ontdekken:

  • kerstbomen: van neppe, met sneeuw bestrooide kunstbomen tot echte Nordmann kerstbomen van hoge kwaliteit;
  • kerstversiering voor in de boom: van glinsterende ballen in paars, rood, groen, goud en zilver tot prachtige garlandes om onderin de boom te hangen;
  • kerstdecoratie binnen: er zijn vele manieren om uw woning helemaal klaar te maken voor Kerst. Wat dacht u van houten beeldjes of kaarsjes? Zo maakt u het extragezellig en knus deze winter;

Kerstversiering kopen in Lokeren is makkelijk. Bezoek ons tuincentrum en kijk uw ogen uit tijdens onze kerstshow om inspiratie op te doen. 

Kerstshow vol kerstdecoratie buiten en binnen

Kerstversiering voor buiten kopen is natuurlijk een geweldige manier om uw gasten welkom te heten en ook voorbijgangers een prettige Kerst te wensen. Daarom stallen we tijdens onze kerstshow ook al onze verlichting en versiering voor buiten voor u uit. Gebruik een vlaggenmast in uw voortuin om verlichting aan te hangen en creëer zo uw eigen lichtjesboom. Laat u inspireren door de kerstversiering in Lokeren en richt uw eigen huis en voortuin sfeervol in met onze producten. Bezoek in het najaar ons tuincentrum in de buurt van Dendermonde, Aalst, Gent en Sint-Niklaas en maak er direct een gezellig familie-uitje van! 

Kerst Lemax Tuincentrum InterflowerKerstverlichting kopen in LokerenKerstdecoratie kopen in Lokeren

Kerstdecoraties kopen in Lokeren en omgeving? 

Kerstdecoraties in Lokeren zijn er om pret te creëren voor de hele familie. Tuig gezellig met de kleinsten de kerstboom op en hang samen met uw oudste kinderen de verlichting langs de dakgoot om het tot een echt lichtspektakel te maken deze winter. De kerstversiering die u tijdens onze kerstshow aantreft is allemaal van goede prijskwaliteitverhouding. Heeft u vragen over onze kerstproducten? Spreek dan gerust een werknemer aan. Kerstdecoraties kopen doet u bij Tuincentrum Interflower in de buurt van Moerbeke, Zele, Temse, Beveren, Wetteren, Aalst, Lede, Lochristi, Antwerpen.

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?